Αυξήσεις φωτιά και στο σουβλάκι – Θα ξεπεράσει τα 3 ευρώ

i-news24
Read Time:45 Second

Αυξήσεις φωτιά και στο σουβλάκι – Θα ξεπεράσει τα 3 ευρώ

Το αγαπημένο φαγητό των Ελλήνων, το σουβλάκι για γίνει πλέον για λίγους καθώς η τιμή του έχει φτάσει ήδη στα ύψη και θα ξεπεράσει και 3 ευρώ.

Ο πρόεδρος του σωματείου των ψητοπωλών Αττικής, Ανδρέας Ανδριανάκης, μίλησε στην εμπομπή LIVE NEWS για τις ανατιμήσεις στο σουβλάκι, η αξία του οποίου πιθανότατα να ξεπεράσει τα 3 ευρώ.

Ο κ. Ανδριανάκης ανέφερε χαρακτηριστικά πως λόγω των μεγάλων ανατιμήσεων, το σουβλάκι θα παραμείνει ακόμα σε τέτοια περίοδο το πιο φθηνό προϊόν. Ο λόγος που ακριβαίνει είναι το μεγάλο κόστος των πλαστικών, της κάβας, των κρεάτων, της μαναβικής, καθώς και όλων των αναγκαίων για τη λειτουργία ενός ψητοπωλείου.

Μάλιστα, ο πρόεδρος των ψητοπωλών τόνισε στο MEGA πως, θα προσπαθήσει ο κλάδος να κρατήσει την τιμή στο σουβλάκι, κάτω από τα 3 ευρώ, και να κυμανθεί στα 2,70 ευρώ.

To άρθρο Αυξήσεις φωτιά και στο σουβλάκι – Θα ξεπεράσει τα 3 ευρώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Σπυρος Πλουμιδης

Next Post

Ανησυχία στις αγορές για τις αυξήσεις στην ενέργεια – Προειδοποιεί η Τράπεζα της Αγγλίας

Νευρικότητα στις αγορές προκαλεί το «πιθανό φρενάρισμα» της ανάκαμψης εξαιτίας του σοκ που προκαλεί η έκρηξη των τιμών στην ενέργεια. Σήμερα, η πρόεδρος της ΕΚΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, ανέφερε ότι η οικονομική ανάκαμψη της ευρωζώνης αντιμετωπίζει τριβές και ανισορροπίες, οι οποίες συνδέονται με την αύξηση των τιμών της ενέργειας και τις […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: