ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλήρωσε 20,3 εκατ. ευρώ σε δικαιούχους στα μικρά νησιά του Αιγαίου

i-news24
Read Time:47 Second

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ (Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων) προχωρά σήμερα, Πέμπτη (07.10.2021) στην πίστωση 20,3 εκατ. ευρώ.

Δικαιούχοι των πληρωμών του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι τα καθεστώτα των άμεσων ενισχύσεων και των ενισχύσεων μικρών νησιών του Αιγαίου και για επιστροφή της δημοσιονομικής πειθαρχίας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο ΟΠΕΚΕΠΕ «ολοκλήρωσε τον υπολογισμό πληρωμής συνολικού ποσού 3.519.447,79 ευρώ για τα καθεστώτα των άμεσων ενισχύσεων και των ενισχύσεων στα μικρά νησιά Αιγαίου Πελάγους (ΜΝΑ) για τις αιτήσεις του 2020».

«Οι ενισχύσεις θα πιστωθούν σταδιακά στους λογαριασμούς των δικαιούχων, μαζί με την επιστροφή της δημοσιονομικής πειθαρχίας ύψους 16.864.458,27 ευρώ. Με την πληρωμή αυτή, ο Οργανισμός ολοκληρώνει τις πληρωμές για τις αιτήσεις 2020, έχοντας καταβάλλει συνολικά το ποσό των περίπου 2 δισ. ευρώ», προστίθεται στην ανακοίνωση.

 

To άρθρο ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλήρωσε 20,3 εκατ. ευρώ σε δικαιούχους στα μικρά νησιά του Αιγαίου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Ανδρεας Μορφοπουλος

Next Post

Θεοδωρικάκος: Ασφάλεια στο εμπορικό κέντρο – Εφαρμογή του νόμου για τις πορείες

Θέματα ασφαλείας στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας, συζητήθηκαν στη συνάντηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου με εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου. Ο υπουργός τους διαβεβαίωσε ότι ο νόμος για τις πορείες εφαρμόζεται κατά γράμμα, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ομαλότητα στις μετακινήσεις των πολιτών και την επιχειρηματική δραστηριότητα […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: