Κωστής Σαββιδάκης: «Αυτή η έγκαιρη προειδοποίηση πραγματικά με έσωσε»

i-news24
Read Time:1 Minute, 34 Second

Κωστής Σαββιδάκης: «Αυτή η έγκαιρη προειδοποίηση πραγματικά με έσωσε»

Όσα εξομολογήθηκε ο Κωστής Σαββιδάκης σε συνέντευξή του. 

Στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού έδωσε συνέντευξη ο Κωστής Σαββιδάκης και μίλησε μεταξύ άλλων για το θαύμα που έζησε, καθώς του φανέρωσε έγκαιρα το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Πιστεύετε βαθιά στον Θεό, μάλιστα έχετε βιώσει και κάποιο θαύμα. Θα μου μιλήσετε γι’ αυτό;

Είχα πάει να προσκυνήσω στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού και ο παπά-Δημήτρης είχε βγάλει τον τίμιο Σταυρό και σταύρωνε. Όταν ήρθε η σειρά μου, ο Σταυρός κόλλησε πάνω μου για 20 λεπτά περίπου και τότε μου λέει ο παπά-Δημήτρης, να πας να κάνεις μια ακτινογραφία στο σημείο που κόλλησε ο σταυρός!

Πήγα, έκανα την ακτινογραφία και βρήκαν κάτι πάρα πολύ κακό και επικίνδυνο, καταλαβαίνετε… Αλλά, ευτυχώς, αυτή η τόσο έγκαιρη προειδοποίηση (πραγματικά… εξ ουρανού), κυριολεκτικά με έσωσε!

Ευτυχώς, έπεσα και σε μια υπέροχη επιστήμονα και σπουδαίο άνθρωπο (ναι, υπάρχουν και τέτοιοι γιατροί που είναι σπουδαίοι άνθρωποι) την κα. Καλλιόπη Αθανασιάδη και την ομάδα της (στον 5ο όροφο του Ευαγγελισμού) κι έτσι… σήμερα ζω, δόξα τω Θεώ, και σας απαντάω στις ερωτήσεις σας.

Ποια ήταν αυτή η στιγμή που ζητήσατε με τεράστια δύναμη τη βοήθειά του;

Δεν θα σας πω, συγχωρέστε με, γιατί κάποιες στιγμές είναι τόσο ιδιαίτερες, τόσο προσωπικές, που είναι μόνο για εμάς…

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας σας φόβισε; Τι σας άφησε στην ψυχή σας;

Όχι, δεν φοβήθηκα καθόλου! Το είδα από την αρχή πολύ ψύχραιμα. Άλλωστε, ξέρουμε όλοι μας, πως κάποια στιγμή θα φύγουμε από εδώ – τώρα, το πού θα πάμε, δεν το ξέρουμε, κανείς δεν το γνωρίζει.

Αν καταλάβουμε, πάντως, ότι είμαστε περαστικοί από αυτήν τη ζωή, τότε θα δούμε τη ζωή με άλλα μάτια και ίσως αρχίσουμε να ζούμε πραγματικά. Τώρα, δυστυχώς, οι περισσότεροι δεν ζούμε πραγματικά, γιατί δεν ζούμε για εμάς αλλά για τους άλλους. Για εμάς, ίσως, απλά και μόνο αναπνέουμε…

To άρθρο Κωστής Σαββιδάκης: «Αυτή η έγκαιρη προειδοποίηση πραγματικά με έσωσε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

zappit

Next Post

Judas Priest: Ο κιθαρίστας έπαθε ανεύρυσμα πάνω στην σκηνή! Βίντεο- ντοκουμέντο από την συναυλία

Παραλίγο να πεθάνει επί της ουσίας πάνω στην σκηνή ο κιθαρίστας των Judas Priest Ρίτσι Φόλκνερ. Ο Φόλκνερ μίλησε δημόσια για το πρόβλήμα που αντιμετώπισε, όταν σε μια συναυλία των Judas Priest στις 26 Σεπτεμβρίου έπαθε ανεύρυσμα αορτής πάνω στην σκηνή! «Η αορτή μου υπέστη ρήξη και άρχισε να ρέει […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: