Ηλ . Κασιδιάρης: Τηλεφωνήματα μόνο για επικοινωνία με συγγενείς και δικηγόρους αποφάσισε το Συμβούλιο Φυλακών Δομοκού

i-news24
Read Time:56 Second

Τις γέφυρες Κασιδιάρη με ομοϊδεάτες του εκτός φυλακής επιχειρεί να κόψει η κυβέρνηση, καθώς ο καταδικασμένος χρυσαυγίτης χρησιμοποιεί το τηλέφωνο της φυλακής για να απευθύνει πολιτικά καλέσματα.

Συγκεκριμένα η ΓΓ Αντιεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, έστειλε νωρίτερα έγγραφο προς τη διοίκηση των φυλακών Δομοκού ζητώντας να εξετάσει κατά ποσό μπορεί ο έγκλειστος Ηλίας Κασιδιάρης να κάνει χρήση τηλεφώνων της φυλακής, όχι για να μιλάει με τους οικείους του, αλλά για να κάνει πολιτικές τοποθετήσεις.

Το συμβούλιο της φυλακής αποφάσισε ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης θα μπορεί να κάνει χρήση του τηλεφώνου για να μιλάει με συγγενείς μέχρι και τετάρτου βαθμού και τους δικηγόρους του μόνο για προσωπικά και οικογενειακά ζητήματα.

Σε αντίθετη περίπτωση, αναφέρεται στην απόφαση, αν παρατηρηθεί οποιαδήποτε παρατυπία θα διακόπτεται άμεσα η επικοινωνία, θα ενημερώνεται ο διευθυντής και θα ασκείται πειθαρχικός έλεγχος.

Όπως ανέφερε δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Γιάννης Σουλιώτης, συχνά ο Ηλίας Κασιδιάρης αναρτά με τη βοήθεια συγγενών του ή φίλων ή υποστηρικτών του στο youtube και σε άλλα κανάλια του διαδικτύου πολιτικές ομιλίες στις οποίες σχολιάζει διάφορα θέματα όπως τις εξελίξεις στη Σταυρούπολη και τη συμφωνία Ελλάδας – Γαλλίας.

Πηγή: ΕΡΤ, Ρεπορτάζ: Γιάννης Σουλιώτης

 

www.ertnews.gr

Αγγελική Παπαθανασίου

Next Post

Ρωσία: Οι τιμές του φυσικού αερίου μπορεί να αποσταθεροποιήσουν την ευρωπαϊκή οικονομία

Κλυδωνίζεται η ευρωπαϊκή οικονομία μετά την κατακόρυφη αύξηση των τιμών του φυσικού αερίου που έχει φτάσει το 800%. Η εκτίναξη των τιμών του φυσικού αερίου στην Ευρώπη θα μπορούσε να αποσταθεροποιήσει την οικονομία της περιοχής, δήλωσε σήμερα η επικεφαλής του εξαγωγικού βραχίονα της ρωσικής πετρελαϊκής εταιρείας και παραγωγού φυσικού αερίου […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: