Γιώργος Σουξές – Άγριες Μέλισσες: «Πιστεύω ότι κάποιοι θα φαγωθούν με τον τρίτο κύκλο»

i-news24
Read Time:45 Second

Γιώργος Σουξές – Άγριες Μέλισσες: «Πιστεύω ότι κάποιοι θα φαγωθούν με τον τρίτο κύκλο»

Ο Γιώργος Σουξές για τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες.

Στο 7 Μέρες Tv και στην Μαρία Ανδρέου μίλησε ο Γιώργος Σουξές κι ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στην περίοδο που αγγίζουν οι Άγριες Μέλισσες στον τρίτο κύκλο αλλά και τις αντιδράσεις που ενδεχομένως προκληθούν.

Πώς πιστεύετε ότι θα εκλάβει ο κόσμος τον 3ο κύκλο των Άγριων Μελισσών;

Επειδή αυτή η ιστορία δεν διδάσκεται όπως σας είπα στα σχολεία και ο διχασμός είναι το άσχημο σπορ του Έλληνα, χωρίς να είμαι ειδικός, πιστεύω ότι πάλι μέσα από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης κάποιοι θα φαγωθούν.

Αν και η ιστορία έχει δικαιώσει τους ήρωες της αντίστασης και οι δικτάτορες μπήκαν στην φυλακή, υπάρχουν ακόμη κάποιοι που αναρωτιούνται αν υπήρξαν όντως νεκροί στο Πολυτεχνείο.

Στο Διαδίκτυο περιμένω να δω διάφορες απόψεις γιατί αυτή η περίοδος είναι πολύ κοντινή.

To άρθρο Γιώργος Σουξές – Άγριες Μέλισσες: «Πιστεύω ότι κάποιοι θα φαγωθούν με τον τρίτο κύκλο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

zappit

Next Post

Βερολίνο: Δίκη αιωνόβιου πρώην φύλακα σε στρατόπεδο συγκέντρωσης – Κατηγορείται για 3.518 φόνους

Μια δίκη ενός αιωνόβιου κατηγορούμενου πρώην φύλακα στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Ζαξενχάουζεν, ξεκίνησε την Πέμπτη στο Βερολίνο για τον ρόλο που διαδραμάτισε στο Ολοκαύτωμα. Η εισαγγελία τον κατηγορεί ότι «εν γνώσει του και με προθυμία» συνέβαλε ενεργά στη δολοφονία των κρατουμένων την περίοδο 1942-1945 – σε συνολικά 3.518 φόνους. Συγκεκριμένα, […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: