Απόστολος Γκλέτσος: «Έχω δεχτεί απειλές, φοβήθηκα για τη ζωή μου»

i-news24
Read Time:1 Minute, 15 Second

Απόστολος Γκλέτσος: «Έχω δεχτεί απειλές, φοβήθηκα για τη ζωή μου»

Όσα εξομολογήθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος στην Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ.

Στην φερόμενη εμπλοκή του ονόματός του σε υπόθεση με καρτέλ ναρκωτικών αναφέρθηκε με ειλικρίνεια, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Απόστολος Γκλέτσος στην εκπομπή «Love It» υποστηρίζοντας «όλο αυτό είναι κάτι στημένο προς το πρόσωπό μου, γιατί στην τοπική αυτοδιοίκηση έχω ενοχλήσει, έχω εχθρούς που είναι καταγεγραμμένοι στις αρχές».

 «Έχω δεχτεί απειλές και πάρα πολλά πράγματα που με έκαναν να μείνω πίσω γιατί φοβήθηκα για τη ζωή μου. Οδηγούσα και με πήραν τηλέφωνο διάφοροι φίλοι μου ότι υπάρχει ένα δημοσίευμα που με φωτογράφιζε ότι εμπλέκομαι με ναρκωτικά.

Ταράχτηκα, σάστισα, σταμάτησα και μίλησα με τον εαυτό μου. Μετά άρχισαν τα τηλέφωνα με τους δημοσιογράφους, γιατί δεν ήθελα να δείξω ότι κρύβομαι. Έχω κινηθεί νομικά και βλέπουμε από δω και πέρα» ανέφερε ο Απόστολος Γκλέτσος και συνέχισε:

«Βεβαίως υπάρχουν τηλεφωνικές συνομιλίες γιατί είμαι ένας άνθρωπος που μιλάω με τους πολίτες. Και με τον συγκεκριμένο άνθρωπο (τον λιμενικό που εμπλέκεται) μιλάω. Αυτό δεν είναι κάτι μεμπτό. Θα βρουν πολλές τηλεφωνικές συνομιλίες με όλους.

Ο αξιωματικός του λιμενικό που εμπλέκεται έχει μία σύζυγο που ήμασταν μαζί στις εκλογές. Έχουμε οικογενειακή φιλία. Δεν έχω καμία εμπλοκή με τα ναρκωτικά. Καμία απολύτως».

«Ένας άνθρωπος που έχει κάνει τρία αποτυχημένα ablation πριν από 20 χρόνια, και πάσχει από μόνιμη κολπική μαρμαριγή, αν χρησιμοποιήσω κοκαΐνη, θα πεθάνω. Αν κάποιος γιατρός πει ότι δεν θα πεθάνω, ας το καταθέσει δημόσια», τόνισε ο Απόστολος Γκλέτσος.

To άρθρο Απόστολος Γκλέτσος: «Έχω δεχτεί απειλές, φοβήθηκα για τη ζωή μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

zappit

Next Post

Στο τραπέζι η επιβολή ορίου ταχύτητας στις autobahn

Τα video με «ανοίγματα» στις autobahn και περάσματα τελικών ταχυτήτων είναι από τα πιο αγαπημένα. Τα τμήματα χωρίς όριο ταχύτητας στο εθνικό οδικό δίκτυο της Γερμανίας αποτελούν όαση στις αστυνομοκρατούμενες εθνικές οδούς του κόσμου, σε αρκετές εκ των οποίων η μέγιστη επιτρεπόμενη ταχύτητα δεν ξεπερνά τα 110 χλμ./ώρα! Κάτι που […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: