ΠΑΟΚ: Συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης για τη Νέα Τούμπα

i-news24
Read Time:53 Second

ΠΑΟΚ: Συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης για τη Νέα Τούμπα

Άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβο, με θέμα συζήτησης το νέο γήπεδο του “δικεφάλου του Βορρά”, μετά και την εντολή του Ιβάν Σαββίδη να αναζητηθούν άμεσα εναλλακτικές λύσεις για την υπόθεση του Καυτανζογλείου.

Σύμφωνα και με όσα αναφέρει η ενημέρωση του ΠΑΟΚ , οι κ.κ. Γκαγκάτσης, Μουτσάκης και Δημογιάννης, τα είπαν με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον ειδικό του σύμβουλο Δημήτρη Μήτρου “… για θέματα που σχετίζονται με την κατασκευή της Νέας Τούμπας.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε να επισπευσθούν οι διοικητικές διαδικασίες που θα ακολουθήσουν την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος και αφορούν τις ρυμοτομικές μεταβολές και τη διαχείριση της έκδοσης της οικοδομικής άδειας.

Συμφωνήθηκε επίσης, να διερευνηθούν όλες οι δυνατότητες αξιοποίησης, εκσυγχρονισμού και λειτουργίας των δημοτικών εγκαταστάσεων σε συνεργασία με τον ΠΑΟΚ, ώστε να ολοκληρωθεί συνολικά η αστική ανάπλαση με επίκεντρο το νέο γήπεδο.

Τέλος, οι επιτελείς της ομάδας ενημέρωσαν για την κατάσταση και τις εκκρεμότητες που οδήγησαν σε αδιέξοδο τη χρήση του Καυτανζογλείου”.

To άρθρο ΠΑΟΚ: Συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης για τη Νέα Τούμπα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Τακης Μαρινης

Next Post

Αποδοκίμασαν τον Ντοναρούμα πριν το Ιταλία – Ισπανία

Κάποιοι φίλοι της εθνικής Ιταλίας -πιθανότατα και της Μίλαν- δεν είδαν με καλό μάτι την επιστροφή του Τζιαλουίτζι Ντοναρούμα στο “Σαν Σίρο” για τον ημιτελικό του Nations League, μεταξύ της “σκουάντρα ατζούρα” και της Ισπανίας. Κατά το “ζέσταμα” των δυο ομάδων, ο Τζίτζι Ντοναρούμα δέχτηκε αποδοκιμασίες και σφυρίγματα, από μερίδα […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: