Τόλης Βοσκόπουλος: Τον πρόδωσε η καρδιά του την ημέρα που θα έπαιρνε εξιτήριο

i-news24
Read Time:58 Second

Τόλης Βοσκόπουλος: Τον πρόδωσε η καρδιά του την ημέρα που θα έπαιρνε εξιτήριο

Στην θλίψη βυθίστηκε το ελληνικό τραγούδι με το χαμό του μεγάλου Τόλη Βοσκόπουλου. Μια μεγάλη απώλεια που συνοδεύτηκε από μια τραγική ειρωνεία.

Ο πρίγκιπας του λαϊκού τραγουδιού που σφράγισε μια ολόκληρη εποχή έφυγε σήμερα το πρωί για τη «γειτονιά των αγγέλων» ημέρα που επρόκειτο να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο οποίος θα γιόρταζε τα γενέθλιά του στις 26 Ιουλίου την περασμένη Παρασκευή ένιωσε αδυναμία και αναπνευστική δυσχέρεια.

Είχε κάποια προβλήματα αναπνευστικά και γι’ αυτό τον λόγο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Αποφασίστηκε από τους γιατρούς να γίνει εισαγωγή, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και έλαβε την απαραίτητη αγωγή. Οπως αναφέρουν ΤΑ ΝΕΑ οι γιατροί είχαν ενημερώσει την σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου, πως σήμερα, που θα έχουν στα χέρια τους τα αποτελέσματα των εξετάσεων, θα επέστρεφε σπίτι τους.

Δυστυχώς δεν πρόλαβε… Η καρδιά του τον πρόδωσε λίγες ώρες πριν πάρει το εξιτήριο.

Να σημειωθεί ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος τον περασμένο Μάιο είχε νοσηλευτεί και πάλι στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας λόγω αναπνευστικών προβλημάτων.

 

 

 

To άρθρο Τόλης Βοσκόπουλος: Τον πρόδωσε η καρδιά του την ημέρα που θα έπαιρνε εξιτήριο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Σοφια Βαλσαμη

Next Post

Πανελλήνιες 2021: Άνοιξε η πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας για τα μηχανογραφικά

Από σήμερα, Δευτέρα, και έως την Τετάρτη 28 Ιουλίου, θα μπορούν οι υποψήφιοι από τις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις να υποβάλλουν το μηχανογραφικό τους δελτίο. Για την υποβολή θα χρειαστούν τον προσωπικό τους κωδικό, καθώς και να επισκεφθούν την ηλεκτρονική διεύθυνση https://michanografiko.it.minedu.gov.gr και να επιλέγουν το Μηχανογραφικό Δελτίο (Μ.Δ) για εισαγωγή […]
Αρέσει σε %d bloggers: