Τόλης Βοσκόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις της Τζούλιας Παπαδημητρίου για τον θάνατό του

i-news24
Read Time:56 Second

Τόλης Βοσκόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις της Τζούλιας Παπαδημητρίου για τον θάνατό του

Ο Τόλης Βοσκόπουλος πέθανε το πρωί της Δευτέρας, σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο κι όχι μόνο κι η πρώην σύζυγός του, Τζούλια Παπαδημητρίου έκανε τις πρώτες δηλώσεις της στο debater.gr και στον Λάζο Μαντικό.

«Τι να πω… Ένας θάνατος είναι μία πολύ άσχημη είδηση, εγώ το έχω περάσει άλλωστε με τον αδερφό μου που ήταν πάρα πολύ μικρός όταν έφυγε», λέει η Τζούλια Παπαδημητρίου.

Στην ερώτηση «Θέλατε να του πείτε κάτι από την ψυχή σας και δεν προλάβατε;», η Τζούλια Παπαδημητρίου απαντά: «Ξέρω ότι μ’ αγάπησε πάρα πάρα πολύ ο Τόλης και τον αγάπησα και εγώ. Ξέρω πολύ καλά ότι με εκτιμούσε.

Ξέρω πολύ καλά τι ήταν ο Τόλης, Ξέρω πως αγαπούσε και τη Χαρά που ήταν η κόρη του. Ξέρω ότι θα περάσουν τώρα δύσκολα και η οικογένεια του, η γυναίκα του και η μία του κόρη, αλλά θα περάσει και η κόρη του η άλλη, να είστε σίγουρος γι’ αυτό. Οπότε καλύτερα να μη λέμε πολλά λόγια σε αυτές τις περιπτώσεις η σιωπή είναι το καλύτερο πράγμα»

To άρθρο Τόλης Βοσκόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις της Τζούλιας Παπαδημητρίου για τον θάνατό του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

zappit

Next Post

Φολέγανδρος: Το συγκλονιστικό μήνυμα του πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη για την Γαρυφαλλιά

«Αυτό που έχω πει επανειλημμένα και εγώ και η σύζυγός μου, η μάνα της Ελένης, είναι ότι θα πρέπει επιτέλους οι κυβερνώντες να αποφασίσουν επιτέλους να αλλάξουν και να αυστηροποιήσουν τον ποινικό κώδικα άμεσα ως πρώτο βήμα. Αυτό το είχαμε τονίσει και πρόσφατα στις 15 Μαΐου λίγες ημέρες μετά την […]
Αρέσει σε %d bloggers: