Ολυμπιακοί Αγώνες: Πρόταση της ΔΟΕ για παρουσία θεατών στην διοργάνωση

i-news24
Read Time:50 Second

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πρόταση της ΔΟΕ για παρουσία θεατών στην διοργάνωση

Η ΔΟΕ κατέθεσε αίτημα στις Αρχές τις Ιαπωνίας να επανεξετάσουν το ενδεχόμενο παρουσίας φιλάθλων στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς σε άλλες εγχώριες διοργανώσεις αυτό συμβαίνει κανονικά.

Ελπίδες ότι θα αλλάξει η απόφαση της τοπικής κυβέρνησης για απαγόρευση των φιλάθλων στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα. Την ίδια ώρα που αρκετοί Ιάπωνες διαμαρτύρονται και απορούν για την στάση της κυβέρνησης σχετικά με το κορυφαίο αθλητικό γεγονός.

Την ώρα που οι αρχές έκριναν ότι τα γήπεδα των Ολυμπιακών Αγώνων θα είναι άδεια σε άλλες εγχώριες διοργανώσεις οι φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν από κοντά τα γεγονότα. Την Παρασκευή (16/7), η αναμέτρηση Central League με Pacific League στο Game 1 της σειράς All-Star του μπέιζμπολ της Ιαπωνίας διεξήχθη μπροστά σε 9.000 θεατές. Ταυτόχρονα, το Nagoya Grand Sumo Tournament διοργανώθηκε με παρουσία κόσμου. Η ΔΟΕ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην τοπική κυβέρνηση προκειμένου να έρθουν φίλαθλοι στα γήπεδα και περιμένουν να επανεξεταστεί.

To άρθρο Ολυμπιακοί Αγώνες: Πρόταση της ΔΟΕ για παρουσία θεατών στην διοργάνωση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Γιωργος Χρονοπουλος

Next Post

Γιάννης Πλακιωτάκης: Μπλόκο σε 2.500 επιβάτες στα λιμάνια το τριήμερο – Ελλιπείς έλεγχοι μέχρι πρότινος

Περίπου 2.500 πολίτες δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν σε νησιωτικούς προορισμούς το περασμένο τριήμερο, καθώς δεν τους επετράπη η επιβίβαση στα πλοία της γραμμής. Αυτό αποκάλυψε ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN και επισήμανε πως οι έλεγχοι από το Λιμενικό έχουν ενταθεί.  Ο Γιάννης Πλακιωτάκης σημείωσε […]
Αρέσει σε %d bloggers: