Ολυμπιακοί Αγώνες: Νέο κρούσμα κορονοϊού στο Ολυμπιακό Χωριό – 58 συνολικά σε αθλητές, μέλη αποστολών και δημοσιογράφους

i-news24
Read Time:49 Second

Ολυμπιακοί Αγώνες: Νέο κρούσμα κορονοϊού στο Ολυμπιακό Χωριό - 58 συνολικά σε αθλητές, μέλη αποστολών και δημοσιογράφους

Τα 58 έφτασαν τα κρούσματα κορονοϊού σε όσους έχουν αφιχθεί στο Τόκο από την 1η Ιουλίου για τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, με έναν Τσέχο αθλητή του μπιτς βόλεϊ να αποτελεί το πιο πρόσφατο κρούσμα.

Νέο κρούσμα κορονοϊού, εντοπίσθηκε στο Ολυμπιακό Χωριό, καθώς ένας Τσέχος παίκτης του μπιτς βόλεϊ, βρέθηκε «θετικός», μετά από σχετικό έλεγχο. Πρόκειται για τον Οντρεϊ Πέρουσιτς, ο οποίος ελέγχθηκε την Κυριακή 18 Ιουλίου στην καθιερωμένη διαδικασία.

«Δεν έχει καθόλου συμπτώματα. Εξετάζουμε τα πάντα λεπτομερώς και ειδικότερα δίνοντας προσοχή στα μέτρα κατά της μετάδοσης εντός της ομάδας», δήλωσε σχετικά ο επικεφαλής της τσεχικής Ολυμπιακής αντιπροσωπείας, Μάρτιν Ντόκτορ.

Σύμφωνα με την επίσημη καταμέτρηση που δημοσιοποιήθηκε από τους διοργανωτές σήμερα (19/7), από την 1η Ιουλίου, έχουν εντοπισθεί 58 θετικά κρούσματα κορονοϊού, μεταξύ των περίπου 20.000 ατόμων (σ.σ. αθλητές, μέλη αποστολών και δημοσιογράφους) που έχουν αφιχθεί στην Ιαπωνία.

To άρθρο Ολυμπιακοί Αγώνες: Νέο κρούσμα κορονοϊού στο Ολυμπιακό Χωριό – 58 συνολικά σε αθλητές, μέλη αποστολών και δημοσιογράφους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Γιωργος Χρονοπουλος

Next Post

Δεν θα εκδοθεί νέο ένταλμα προσωρινής κράτησης του Δημήτρη Λιγνάδη

Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας αποφασίστηκε να μην εκδοθεί νέο ένταλμα προσωρινής κράτησης σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη για τις δύο νέες κατηγορίες βιασμού που αντιμετωπίζει. Για το ζήτημα του νέου εντάλματος σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη είχε ανακύψει διαφωνία ανάμεσα στην ανακρίτρια της υπόθεσης και τον αρμόδιο […]
Αρέσει σε %d bloggers: