Ολυμπιακοί Αγώνες: Κρούσμα κορονοϊού σε Αμερικανίδα γυμνάστρια

i-news24
Read Time:53 Second

ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζουν να αυξάνονται τα κρούσματα κορονοϊού στο Τόκιο μόλις τέσσερις ημέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, με μία Αμερικανίδα γυμνάστρια να εντοπίζεται θετική.

Αμερικανίδα γυμνάστρια βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, όπως δήλωσε σήμερα αξιωματούχος στην πόλη όπου η ομάδα των ΗΠΑ μένει για προπονήσεις. Ο αξιωματούχος στην πόλη Ινζάι, η οποία βρίσκεται ανατολικά του Τόκιο, δήλωσε ότι η γυμνάστρια είναι στην εφηβεία της και πως είχε μια στενή επαφή, αλλά αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένου του αν η αθλήτρια είναι στη βασική ομάδα ή είναι αναπληρωματική.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Νέο κρούσμα κορονοϊού στο Ολυμπιακό Χωριό – 58 συνολικά σε αθλητές, μέλη αποστολών και δημοσιογράφους

Η τετράκις «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο, Σιμόν Μπάιλς, είναι 24 ετών. Τα δύο νεαρά μέλη της ομάδας των ΗΠΑ είναι η Σουνίσα Λι και η Γκρέις ΜακΚάλουμ, αμφότερες 18 ετών. Και οι τέσσερις αναπληρωματικές, οι οποίες επελέγησαν για την περίπτωση που κάποιο από τα μέλη της βασικής ομάδας βρεθεί θετικό, είναι στην εφηβεία τους.

To άρθρο Ολυμπιακοί Αγώνες: Κρούσμα κορονοϊού σε Αμερικανίδα γυμνάστρια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Γιωργος Χρονοπουλος

Next Post

Σύνοδος Πρυτάνεων: Ανησυχία για την εφαρμογής της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής – Ναι στον εμβολιασμό

Την έντονη ανησυχία της για τις επιπτώσεις της εφαρμογής της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής εξέφρασε η Σύνοδος Πρυτάνεων. Σε ανακοίνωσή της εκφράζει την «ανησυχία της για τις επιπτώσεις της εφαρμογής της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής κυρίως σε τμήματα περιφερειακών πανεπιστημίων, τα οποία διαθέτουν επαρκείς πόρους λειτουργίας και προσφέρουν ποιοτικές σπουδές». «Ζητούμε, υπό […]
Αρέσει σε %d bloggers: