Πήδηξε από γέφυρα για να γλιτώσει το μποτιλιάρισμα!

i-news24
Read Time:1 Minute, 9 Second

Όλοι έχουμε περιπλανηθεί σε ποταμούς σκέψεων κατά τη διάρκεια μποτιλιαρισμάτων. Ένας Αμερικανός το έκανε σε κανονικό ποτάμι, όταν από την απελπισία του πήδηξε στο νερό από γέφυρα!

Ο Jimmy Jennings βρέθηκε μαζί με άλλους οδηγούς κολλημένος στη γέφυρα Atchafalaya Basin, της Λουιζιάνα, μετά από καραμπόλα 10 οχημάτων. Η κυκλοφορία σταμάτησε εντελώς, με πολλούς να βγαίνουν από τα αυτοκίνητά τους και να προσπαθούν να κάνουν το χρόνο να περάσει κάπως πιο ευχάριστα. Ο Jennings φρόντισε να κάνει το μποτιλιάρισμα πιο ενδιαφέρον, πηδώντας από ύψος 4 μέτρων στον ποταμό Atchafalaya. Κάτι που έκανε αρκετά άγαρμπα, κρίνοντας από το ότι έβγαλε τον ώμο του με την πτώση. Ο τραυματισμός, δε, ήταν το λιγότερο που απασχολούσε τον 26χρονο Αμερικανό μετά τη βουτιά, καθώς το ρεύμα ήταν τόσο δυνατό που -σε συνδυασμό με το χτυπημένο χέρι- δεν του επέτρεπε να κολυμπήσει μέχρι τις όχθες.

Ο Jennings, σύμφωνα με τον ίδιο, περιπλανήθηκε στο ποτάμι για 2,5 – 3 ώρες (βάσει των όσων έλεγε το ρολόι του). Όταν τελικά κατάφερε να βγει στη στεριά, περιπλανήθηκε για κάποιες ώρες ακόμα μέχρι που βρήκε ένα σπίτι, ζήτησε βοήθεια και εν τέλει τον περισυνέλεξαν ο τοπικός Σερίφης και οι βοηθοί του. Για να ακριβολογούμε, τον συνέλαβαν με τις κατηγορίες της εγκληματικής αμέλειας και της καταπάτησης περιουσίας! Οπότε καλύτερα απλά να μένουμε στις σκέψεις, όταν βρισκόμαστε κολλημένοι στην κίνηση.

The post Πήδηξε από γέφυρα για να γλιτώσει το μποτιλιάρισμα! appeared first on AutoGreekNews.

Dotsic

Next Post

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πανό και γαλανόλευκες σημαίες στην υποδοχή της ελληνικής ομάδας στίβου

Στην πόλη Μισάτο βρίσκονται από το Σάββατο (17.07.2021) τα μέλη της ελληνικής ομάδας, τα πρώτα που έφτασαν στην Ιαπωνία, για τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η ελληνική ομάδα στίβου γνώρισε θερμή υποδοχή, με την άφιξη της στην πόλη. Ο δήμος Μισάτο, ο οποίος έχει αναλάβει και την φιλοξενία της ομάδας για […]
Αρέσει σε %d bloggers: