«Μη μασάς πες ναι στη ζωή, πες ναι στο εμβόλιο» – Εκστρατεία ενημέρωσης σε παραλίες, beach bar, καφετέριες (video & φωτογραφίες)

i-news24
Read Time:29 Second

Με το σύνθημα «Μη μασάς πες Ναι στη ζωή Πες Ναι στο εμβόλιο», τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ πραγματοποιούν εκστρατεία ενημέρωσης των νεαρών ατόμων ηλικίας 18 έως 25 ετών, για τα οφέλη του εμβολιασμού για τον Sars-Cov-2.

Τα συνεργεία επισκέπτονται παραλίες και χώρους ψυχαγωγίας των ατόμων νεαρής ηλικίας και διανέμουν ενημερωτικά φυλλάδια που επεξηγούν τα οφέλη και την αναγκαιότητα του εμβολιασμού.

Η δράση πραγματοποιείται έως και τις 18 Ιουλίου σε παραλίες, beach bar, καφετέριες και χώρους νυχτερινής διασκέδασης των νέων στην Αττική.Πηγή: ΕΡΤ / Ρεπορτάζ: Νία Αβδελή

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr

Next Post

Κατερίνα Καραβάτου: Η αινιγματική ανάρτηση – «Άδεια τραπέζια, γεμάτη καρδιά»

Η Κατερίνα Καραβάτου, μετά το τέλος της σεζόν, ετοιμάζεται να απολαύσει τις διακοπές της και έκανε την πρώτη ανάρτηση στο Instagram. Το αινιγματικό μήνυμα δίπλα στη φωτογραφία. Σχεδόν μία εβδομάδα από την ημέρα που η Κατερίνα Καραβάτου αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό, και οι διακοπές… αρχίζουν για την γνωστή παρουσιάστρια. Η […]
Αρέσει σε %d bloggers: