Ηλιούπολη: Η οικογένεια του αστυνομικού θέλει την επιμέλεια του παιδιού του – Ξέσπασμα από τη μητέρα

i-news24
Read Time:3 Minute, 5 Second

Ηλιούπολη: Η οικογένεια του αστυνομικού θέλει την επιμέλεια του παιδιού του – Ξέσπασμα από τη μητέρα

Για νέο σχέδιο του αστυνομικού, ο οποίος κρατούσε αιχμάλωτη και εξέδιδε τη 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη, κάνει λόγο η πρώην σύζυγός του και τον κατηγορεί πως έβαλε λυτούς και δεμένους για να μην πάρει εκείνη την επιμέλεια της 9χρονης κόρης τους. Σε νέα της δήλωση, η δικηγόρος της γυναίκας κάνει νέες αποκαλύψεις.

Η Ελισσάβετ Τσέρτου, δικηγόρος της πρώην συζύγου του 39χρονου αστυνομικού κατηγορεί τους συγγενείς του, που προτίθενται να ζητήσουν την επιμέλεια του παιδιού, πως θέλουν να κρατήσουν το στόμα του 9χρονου κοριτσιού κλειστό για να μην αποκαλύψει τα όσα είδε στο σπίτι – κολαστήριο στην Ηλιούπολη και να μην «”λάμψει” η αλήθεια προφανώς για όσα κρύβουν τόσο ο ίδιος όσο και το οικείο περιβάλλον του σχετικά με την εμπλοκή του ανήλικου τέκνου στην υπόθεση της 19χρονης κακοποιημένης κοπέλας».

Σύμφωνα με την Ελισσάβετ Τσέρτου, η μητέρα δεν μπορεί να δει το παιδί της αφού «της δήλωσαν επίσημα οι γονείς και ο αδερφός του κρατούμενου πως θα καταθέσουν άμεσα νέο αίτημα ασφαλιστικών μέτρων για διεκδίκηση της επιμέλειας, με τον ισχυρισμό ότι το παιδί ζούσε μόνιμα στο σπίτι των γονέων του αστυνομικού και η μητέρα είναι ακατάλληλη να το μεγαλώσει».

«Οι συγγενείς του αστυνομικού προσπαθούν να  κρατήσουν το στόμα του παιδιού κλειστό και  να το καθοδηγήσουν ώστε να συμμετέχει σαν «νέο θύμα» στο νέο τους «παιχνίδι» κρατώντας το μακρυά από την μητέρα», σημειώνει η δικηγόρος και αναρωτιέται «τι έχει γίνει; Ο αστυνομικός παραβίασε την απόφαση ασφαλιστικών μέτρων περί ανάθεσης της επιμέλειας και παράτησε το ανήλικο τέκνο στους γονείς του ή η 19χρονη κακοποιημένη κοπέλα συμμετείχε στην ανατροφή του ανήλικου τέκνου του και ζούσαν σαν οικογένεια μέσα στο σπίτι, όπως ο ίδιος δηλώνει επίσημα στο απολογητικό του υπόμνημα ενώπιον των Αρχών;».

Όλη η δήλωση της Ελισσάβετ Τσέρτου

«O αστυνομικός δεν άργησε να θέσει το νέο του σχέδιο σε εφαρμογή όντας κρατούμενος. Λυτούς και δεμένους «διέταξε» για άλλη μια φορά  ώστε να μην φτάσει στα χέρια της μητέρας το παιδί και να «λάμψει» η αλήθεια προφανώς για όσα κρύβουν τόσο ο ίδιος όσο και το οικείο περιβάλλον του σχετικά με την εμπλοκή του ανήλικου τέκνου στην υπόθεση της 19χρονης κακοποιημένης κοπέλας.

Την «πόρτα κλειστή» βρίσκει η μητέρα για άλλη μια φορά αφού της δήλωσαν επίσημα οι γονείς και ο αδερφός του κρατούμενου πως θα καταθέσουν άμεσα νέο αίτημα ασφαλιστικών μέτρων για διεκδίκηση της επιμέλειας, με τον ισχυρισμό ότι το παιδί ζούσε μόνιμα στο σπίτι των γονέων του αστυνομικού και η μητέρα είναι ακατάλληλη να το μεγαλώσει! Οι συγγενείς του αστυνομικού προσπαθούν να  κρατήσουν το στόμα του παιδιού κλειστό και  να το καθοδηγήσουν ώστε να συμμετέχει σαν «νέο θύμα» στο νέο τους «παιχνίδι» κρατώντας το μακρυά από την μητέρα.

Εν τέλει, τι έχει γίνει; ο αστυνομικός παραβίασε την απόφαση ασφαλιστικών μέτρων περί ανάθεσης της επιμέλειας και παράτησε το ανήλικο τέκνο στους γονείς του ή η 19χρονη κακοποιημένη κοπέλα συμμετείχε στην ανατροφή του ανήλικου τέκνου του και ζούσαν σαν οικογένεια μέσα στο σπίτι, όπως ο ίδιος δηλώνει επίσημα στο απολογητικό του υπόμνημα ενώπιον των Αρχών;

Ο πατέρας προσπαθεί απεγνωσμένα να  βγάλει  ακατάλληλη την μητέρα αυτή την φορά μέσω των συγγενών του και προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το ανήλικο τέκνο, επηρεάζοντας το με τους  ανθρώπους που είχε κοντά του. Γιατί άραγε δεν θέλουν να φτάσει ποτέ το παιδί στην μητέρα και το καθοδηγούν στην αντίθετη πλευρά; Μήπως για να μην ακουστεί η γνώμη του για όσα έζησε στο σπίτι κολαστήριο στην Ηλιούπολη μαζί με την 19χρονη κοπέλα; Ξανά τονίζουμε πως τόσο η ίδια η 19χρονη κακοποιημένη κοπέλα όσο και ο κρατούμενος δήλωσαν επίσημα  πως είχαν κοινή διαμονή με το ανήλικο τέκνο στο διαμέρισμα στην Ηλιούπολη αντίθετα από όσα ισχυρίζονται σήμερα οι συγγενείς του.

Περιμένουμε δικαίωση».

To άρθρο Ηλιούπολη: Η οικογένεια του αστυνομικού θέλει την επιμέλεια του παιδιού του – Ξέσπασμα από τη μητέρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Μαιρη Καλουτσακη

Next Post

Μαρία Σολωμού: «Ταράζει» το Instagram με τις εκρηκτικές εμφανίσεις της

Η αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Σολωμού έχει ένα πραγματικά υπέροχο καλογυμνασμένο σώμα, και ξέρει πώς να το αναδεικνύει με τις αναρτήσεις της στα social media. Η Μαρία Σολωμού κάνει το Instagram ναα… αναστενάζει. Σε κάθε της ανάρτηση, πέφτουν βροχή τα like τα σχόλια από τους χιλιάδες followers. Η γνωστή ηθοποιός έχει […]
Αρέσει σε %d bloggers: