Πάνος Βλάχος: «Η Αμερική μου έδωσε δύναμη να μη με επηρεάζει το όχι»

i-news24
Read Time:51 Second

Πάνος Βλάχος: «Η Αμερική μου έδωσε δύναμη να μη με επηρεάζει το όχι»

Για το πως βίωσε τα χρόνια όπου ζούσε στην Αμερική μίλησε σε συνέντευξή του στην Real Life και στην Μαρίνα Τσικλητήρα, ο Πάνος Βλάχος.

Η Αμερική, όπου έμεινες κάποια χρόνια, τι σου έδωσε;

Τη δύναμη να μη με επηρεάζει το «όχι», να με τροφοδοτεί η απόρριψη. Με έμαθε να ανοίγω την πόρτα στην απογοήτευση, να την καλοδέχομαι και να δημιουργώ.

Το γεγονός ότι είσαι πολύ στην επικαιρότητα, για καλλιτεχνικούς λόγους, σε βαραίνει; Μεγαλώνει η ευθύνη;

Το να μου μιλούν στον δρόμο και να γράφουν για τα πεπραγμένα μου, δεν θα μπορούσε να με κάνει πιο χαρούμενο. Εγώ αυτό ήθελα να γίνω στη ζωή μου: καλλιτέχνης.

Και να μιλά ο κόσμος για αυτά που κάνω, όχι για τα μαλλιά μου ή για το ποια είμαι ή δεν είμαι στη ζωή μου. Όσο για την ευθύνη ναι, ο πήχυς είναι πιο ψηλά, οι άνθρωποι έχουν απαιτήσεις. Δεν το αρνούμαι, με βαραίνει κάποιες φορές.

To άρθρο Πάνος Βλάχος: «Η Αμερική μου έδωσε δύναμη να μη με επηρεάζει το όχι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

zappit

Next Post

Βραζιλία: 1.548 θάνατοι από κορονοϊό την τελευταία ημέρα

Σε πολύ υψηλά επίπεδα παραμένουν οι ημερήσιοι θάνατοι από κορονοϊό στην Βραζιλία, αφού το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε άλλους 1.548. Το τελευταίο 24ωρο επίσης καταγράφηκαν (επίσημα) άλλα 52.789 κρούσματα. Ο επίσημος απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορονοϊού έχει φτάσει ως αυτό το στάδιο τους 538.942 νεκρούς και τα 19.262.518 […]
Αρέσει σε %d bloggers: