Ηλίας Μπόγδανος: «Πίστευα ότι είχα καταστρέψει την εικόνα μου»

i-news24
Read Time:1 Minute, 16 Second

Ηλίας Μπόγδανος: «Πίστευα ότι είχα καταστρέψει την εικόνα μου»

«Άπειρες φορές το ένιωσα αυτό. Αισθάνθηκα ότι είχε αλλάξει ο χαρακτήρας μου», λέει ο Ηλίας Μπόγδανος.

Ο Ηλίας Μπόγδανος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τη Μαρία Κολλιάτσα, όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην περίοδο που είχε πέσει ψυχολογικά, εξηγώντας παράλληλα το λόγο.

Ένιωσες ότι χάνεις τον εαυτό σου;

Άπειρες φορές το ένιωσα αυτό. Αισθάνθηκα ότι είχε αλλάξει ο χαρακτήρας μου, ότι είχα γίνει τοξικός. Ήταν πολύ βασικό το ότι δεν είχαμε εικόνα του πώς βγαίναμε προς τα έξω. Εγώ ειδικά τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, τις πιο κρίσιμες, ήμουν σίγουρος ότι είχα γίνει μισητός στον κόσμο και ότι οι δικοί μου άνθρωποι είχαν απογοητευτεί. Γι’ αυτό και είχα πέσει ψυχολογικά, πίστευα ότι είχα καταστρέψει την εικόνα μου.

Τι σε έκανε να το πιστέψεις αυτό, κάποια συμπεριφορά σου;

Σίγουρα, την περίοδο που ένιωθα ότι γίνομαι τοξικός, είχα μια εχθρικότητα με άτομα με τα οποία πριν ήμουν κοντά. Για παράδειγμα, με τον Σάκη μιλούσαμε από την πρώτη μέρα, αλλά αυτό δεν φαινόταν ιδιαίτερα, ενώ στα επεισόδια υπήρχαν διάφορα σκηνικά που πίστευα ότι με έκαναν να φαίνομαι διπλωμάτης. Ευτυχώς, όμως, αυτό τελικά δεν ίσχυε.

Γνωρίζατε όμως στο περίπου τι γίνεται από τις αποχωρήσεις, καταλαβαίνατε τι ήθελε το κοινό, έτσι δεν είναι;

Πράγματι, καταλαβαίναμε από εκεί κάποια πράγματα, όπως επίσης και από τις ερωτήσεις που μας έκαναν στις συνεντεύξεις που δίναμε. Αυτό όμως δεν βοηθούσε κάπου. Για παράδειγμα, αντιλαμβανόμασταν ότι ο Τριαντάφυλλος παρέμενε γιατί κάτι γινόταν έξω, κάτι έβλεπε ο κόσμος και τον κρατούσε.

To άρθρο Ηλίας Μπόγδανος: «Πίστευα ότι είχα καταστρέψει την εικόνα μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

zappit

Next Post

Superleague: Μετατέθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος

Κατά μία εβδομάδα μετατέθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος της Superleague για την περίοδο 2021-22. Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, η ηλεκτρονική κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Superleague θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 26/7 (αντί για τις 19/7, που είχε αρχικά προγραμματιστεί), στις 8:30 μ.μ., στο χώρο εκδηλώσεων Ble Pavillon στον Άλιμο. […]
Αρέσει σε %d bloggers: