Κορονοϊός: Έκρηξη κρουσμάτων της μετάλλαξης Δέλτα και της νοτιοαφρικανικής

i-news24
Read Time:41 Second

Κορονοϊός: Έκρηξη κρουσμάτων της μετάλλαξης Δέλτα και της νοτιοαφρικανικής

Ανησυχητικά είναι τα στοιχεία αναφορικά με τις μεταλλάξεις του κορονοϊού καθώς η μετάλλαξη Δέλτα τείνει να κυριαρχήσει στη χώρα έναντι της Βρετανικής.

Παράλληλα όμως αίσθηση στους επιστήμονες έχει προκαλέσει η «έκρηξη» της νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης την τελευταία εβδομάδα και όλα δείχνουν πως μαζί με την ινδική θα κυριαρχήσουν στην Ελλάδα τις επόμενες εβδομάδες.

Στον παρακάτω πίνακα βλέπουμε την πορεία των μεταλλάξεις στον τελευταίο έλεγχο και διαχρονικά.

Αναφορικά με τις περιφέρειες και πως κινούνται οι μεταλλάξεις φαίνεται στον πίνακα πως η βρετανική μετάλλαξη πέφτει σε Αττική, Κρήτη, Πελοπόννησο και Στερεά, ενώ η μετάλλαξη Δέλτα έχει κυριαρχήσει πλήρως στην Κρήτη και αυξάνεται εντυπωσιακά στην Αττική. Η νοτιοαφρικανική μετάλλαξη που αποτελεί και την έκπληξη αυξάνεται κατά πολύ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στην Αττική.

To άρθρο Κορονοϊός: Έκρηξη κρουσμάτων της μετάλλαξης Δέλτα και της νοτιοαφρικανικής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Σπυρος Πλουμιδης

Next Post

Πρώην άλτρια του μήκους μιλάει για το σεξ στο Ολυμπιακό Χωριό

Η Γερμανίδα πρώην άλτρια του μήκους, Σουζέν Τίντκε, αποκάλυψε… μυστικά του Ολυμπιακού χωριού. Οι συγκεκριμένες “πιπεράτες” φήμες έκαναν θόρυβο και κράτησαν ξύπνιους τους αθλητές όλη τη νύχτα Αρκετές είναι οι φορές που έχουμε ακούσει για… σεξουαλικά περιστατικά μεταξύ των αθλητών, στο Ολυμπιακό Χωριό. Μάλιστα, οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων μοιράζουν […]
Αρέσει σε %d bloggers: