Ηλιούπολη: Η 9χρονη κόρη του αστυνομικού ζούσε στο «κολαστήριο» της 19χρονης! Τι καταγγέλλει η μητέρα της

i-news24
Read Time:2 Minute, 26 Second

Ηλιούπολη: Η 9χρονη κόρη του αστυνομικού ζούσε στο «κολαστήριο» της 19χρονης! Τι καταγγέλλει η μητέρα της

Την κακοποίηση της από τον 39χρονο αστυνομικό καταγγέλλει η μητέρα του παιδιού του, με ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω της δικηγόρου της, Ελισσάβετ Τσέρτου. Η γυναίκα αναφέρει πως εξαναγκάστηκε να δώσει την επιμέλεια του παιδιού στον αστυνομικό με «εκβιασμούς, τρομοκρατία και απειλές ενωμένες με άμεσο κίνδυνο ζωής».

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση η γυναίκα του αστυνομικού «ήταν το πρωταρχικό του θύμα” καθώς την απειλούσε και βιαιοπραγούσε σε βάρος της. Η γυναίκα μετά την καταγγελία της 19χρονης και τις αποκαλύψεις για τον 39χρονο αστυνομικό που οδήγησαν στην προφυλάκιση του κατέθεσε αίτημα για την ανάθεση της επιμέλειας της κόρης του και επιπλέον ζητάει να διερευνηθεί εάν υπήρξε εμπλοκή της 9χρονης στις κακουργηματικές πράξεις για τις οποίος κατηγορείται ο αστυνομικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Στην «σκοτεινή» υπόθεση της σύλληψης του αστυνομικού υπάρχουν στοιχεία που δεν έχουν βγει ακόμα στην δημοσιότητα για λόγους ευνόητους και αντιληπτούς  και θα αποδοθούν αποκλειστικά στις Αρχές για την απονομή της δικαιοσύνης την οποία εμπιστευόμαστε απόλυτα. Ισχυρίστηκε όπως πληροφορηθήκαμε ότι δήθεν η μητέρα του παιδιού το έχει εγκαταλείψει, ενώ η αλήθεια είναι ότι με εκβιασμούς, τρομοκρατία και απειλές ενωμένες με άμεσο κίνδυνο ζωής, εξαναγκάστηκε να του δώσει την επιμέλεια.

Η μητέρα της ανήλικης κόρης του αστυνομικού ήταν το πρωταρχικό του θύμα, την οποία απειλούσε και είχε βιαιοπραγήσει στο παρελθόν ώστε να την απομακρύνει από το ανήλικο τέκνο της και να έχει την αποκλειστική  επιμέλεια. Η μητέρα ουδέποτε τόλμησε να διεκδικήσει την επιμέλεια έως σήμερα καθόσον ήταν υπό καθεστώς απειλών και τρόμου. Ήξερε ότι ο αστυνομικός μπορεί να υλοποιήσει τις απειλές του..

Την επικοινωνία με το ανήλικο τέκνο είχε άτυπα ως σήμερα όποτε επιθυμούσε ο αστυνομικός – πατέρας ώστε να αποκρύπτει το τι συνέβαινε εντός της οικίας που ζούσε το ανήλικο τέκνο ενώ εκείνη παρακαλούσε για λίγη επικοινωνία ακόμα με το παιδί της. Σήμερα με αφορμή τις καταγγελίες της 19χρονης, «έσπασε» η σιωπή της μητέρας και σήμερα μπορεί χωρίς φόβο να διεκδικήσει την επιμέλεια της ανήλικης θυγατέρας της καθόσον ήδη έχει κατατεθεί αίτημα ασφαλιστικών μέτρων Ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για ανάθεση της επιμέλειας  σε εκείνη καθώς και συμπληρωματικό αίτημα στον Εισαγγελέα Ανηλίκων ώστε να διερευνηθεί εάν υπήρξε εμπλοκή του ανήλικης κόρης της, μόλις 9 ετών σε όλες τις κακουργηματικές πράξεις τις οποίες σήμερα κατηγορείται και έχει προφυλακιστεί ο αστυνομικός. Η μητέρα της ανήλικης κόρης του αστυνομικού είναι ικανή μητέρα και επιθυμεί την προστασία του ανήλικου τέκνου της και της απομάκρυνση του από το τοξικό και άρρωστο περιβάλλον που ζούσε και περιμένει πως και πώς να την πάρει στην αγκαλιά της και να την φροντίσει. Ερώτημα γεννάται που βρισκόταν το ανήλικο τέκνο όλο αυτό το διάστημα που η 19χρονη κοπέλα ζούσε την «κόλαση» στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης καθώς σήμερα σύμφωνα με τις καταθέσεις της γνώριζε την ανήλικη κόρη του αστυνομικού και ταυτίζεται ο κοινός τόπος διαμονής τους το οποίο ήταν το διαμέρισμα στην Ηλιούπολη “. 

To άρθρο Ηλιούπολη: Η 9χρονη κόρη του αστυνομικού ζούσε στο «κολαστήριο» της 19χρονης! Τι καταγγέλλει η μητέρα της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Μαιρη Καλουτσακη

Next Post

Αντ. Λυμπεράκη στο Πρώτο: Στοίχημα αισιοδοξίας η στήριξη του Solidarity Now στα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα – Εμπειρία ζωής (audio)

«Το πρόγραμμα υποστήριξης ασυνόδευτων παιδιών, ήταν για εμάς ένα στοίχημα αισιοδοξίας», τόνισε η Αντιγόνη Λυμπεράκη, γενική διευθύντρια του Solidarity Now, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Ο κόσμος αλλιώς» με τη Μαρία Κονταξή, καθώς η ΜΚΟ, από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Ιούνιο του 2021, […]
Αρέσει σε %d bloggers: