Τσιτσιπάς: «Nα πάρω Grand Slam, πριν πάρει ο Αντετοκούνμπο πρωτάθλημα»

i-news24
Read Time:52 Second

Τσιτσιπάς: «Nα πάρω Grand Slam, πριν πάρει ο Αντετοκούνμπο πρωτάθλημα»

Τι θα συμβεί πρώτο; Ο Στέφανος Τσιτσιπάς… πόνταρε στον εαυτό του, όταν ρωτήθηκε εάν θα κατακτήσει αυτός ένα Grand Slam, πριν πάρει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρωτάθλημα στο ΝΒΑ και ο Εμμανουήλ Καραλής Ολυμπιακό μετάλλιο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Εμμανουήλ Καραλή. Ο Έλληνας τενίστας αγωνίζεται αυτή την περίοδο στο Roland Garros και του τέθηκε μια… ενδιαφέρουσα ερώτηση.

Τι θα συμβεί πρώτο; Θα πανηγυρίσει εκείνος ένα Grand Slam, θα πάρει ο Αντετοκούνμπο πρωτάθλημα στο NBA ή ο Καραλής θα κατακτήσει ένα Ολυμπιακό μετάλλιο.

Ο Τσιτσιπάς το σκέφτηκε λίγο και κατέληξε ότι καλύτερο θα ήταν να… ποντάρει στον εαυτό του, αν και στη συνέχεια τόνισε πως αγαπάει και τους άλλους δυο και θέλει να τους δει να φέρνουν διακρίσεις στην Ελλάδα.

To άρθρο Τσιτσιπάς: «Nα πάρω Grand Slam, πριν πάρει ο Αντετοκούνμπο πρωτάθλημα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Τακης Μαρινης

Next Post

ΟΑΕΔ: Παρατείνεται ο χρόνος ανανέωσης του δελτίου ανεργίας

Αλλάζει το περιθώριο ανανέωσης του δελτίου ανεργίας του ΟΑΕΔ από την Πέμπτη, 1 Ιουλίου 2021. Έτσι, όλοι οι εγγεγραμμένοι μη επιδοτούμενοι άνεργοι θα έχουν στη διάθεσή τους από πέντε εργάσιμες ημέρες πριν ή μετά την προβλεπόμενη λήξη ισχύος του δελτίου, σε 20 ημερολογιακές ημέρες πριν την ημερομηνία λήξης. Η νέα […]
Αρέσει σε %d bloggers: