Τα αναπάντητα ερωτήματα για την δολοφονία Μπερδέση – Ελπίδες για σημαντικές πληροφορίες από το κινητό του και τις καταθέσεις

i-news24
Read Time:2 Minute, 33 Second

Greek Mafia Τάσος Μπερδέσης

Σχεδόν 72 ώρες μετά την εκτέλεση του Τάσου Μπερδέση οι αστυνομικοί ακόμα προσπαθούν να βρουν το πρώτο κομμάτι του παζλ που θα ανοίξει τον κύκλο των ερευνών τους και θα τους βοηθήσει να προσεγγίσουν την αλήθεια σε δύο βασικά ερωτήματα.

Ποιοι κρύβονται πίσω από τη δολοφονία του γνωστού πυγμάχου, αλλά και γιατί τον ήθελαν νεκρό.

Από τη στιγμή που το καλάσνικοφ των δολοφόνων κροτάλισε για δεκατέσσερις φορές, με τις σφαίρες να βρίσκουν τον 39χρονο αθλητή στο σώμα και στο κεφάλι του, οι άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών βρίσκονται μπροστά σε μια εκτέλεση, όπου οι δράστες προς το παρόν δεν έχουν αφήσει το παραμικρό ίχνος πίσω τους.

Οι αυτόπτες μάρτυρες από το αιματοβαμμένο σκηνικό απουσιάζουν. Μπορεί κάτοικοι της οδού Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά και του πυγμαχικού ομίλου στη Βάρη που προπονούνταν ο Τάσος Μπερδέσης να άκουσαν τις ριπές του πυροβόλου όπλου, ωστόσο δεν είδαν.

Το μαύρο SUV

Οι πληροφορίες για το σκουρόχρωμο SUV το οποίο κάποιοι είδαν λίγο μετά τη δολοφονία να κινείται στην περιοχή, εξετάζονται από τους αστυνομικούς εάν είναι βάσιμες ή όχι. Την ίδια ώρα η έλλειψη καμερών στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου βυθίζει ακόμα περισσότερο στο σκοτάδι τις έρευνες των ανδρών της ΕΛΑΣ.

Κι αυτό γιατί οι αστυνομικοί και στην περίπτωση που ισχύει η έλευση και η διαφυγή με το θηριώδης όχημα δεν έχουν το κατάλληλο υλικό για να αξιοποιήσουν στο βαθμό που ήθελαν τις κινήσεις των πληρωμένων, όπως φαίνεται φονιάδων. Δηλαδή να χαρτογραφήσουν τα δρομολόγια που ακολούθησαν οι δράστες για να φτάσουν στο σημείο που έστησαν την ενέδρα τους, αλλά και την κατεύθυνση που ακολούθησαν μετά την εν ψυχρώ δολοφονία.

Ήξεραν κάθε του κίνηση

Οι εκτελεστές από ότι φαίνεται είχαν σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια την επιχείρηση εξόντωσης του Τάσου Μπερδέση. Για μεγάλο χρονικό διάστημα, είχαν θέσει υπό παρακολούθηση το “στόχο” τους κι αφού εξέτασαν σε ποια σημεία θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν με επιτυχία τη δολοφονική τους ενέργεια, επέλεξαν τον χώρο έξω από τον αθλητικό όμιλο της Βάρης.

Δεν αποκλείεται μάλιστα ο ηθικός αυτουργός, ο άνθρωπος δηλαδή που διέταξε τη εκτέλεση του πυγμάχου να είχε και πληροφόρηση για τις συνήθειες και τις κινήσεις του Τάσου Μπερδέση.

Στο μικροσκόπιο το κινητό του – Καταθέτει η σύντροφός του

Την ίδια ώρα στο μικροσκόπιο των αστυνομικών έχει μπει το κινητό τηλέφωνο του Τάσου Μπερδέση, καθώς από εκεί ψάχνουν να βρουν εάν υπάρχουν κλήσεις, μηνύματα ακόμα και επαφές που θα ωθήσουν τις έρευνες τους προς κάποια κατεύθυνση.

Από εκεί και πέρα οι αστυνομικοί έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στις καταθέσεις που θα λάβουν τις επόμενες ημέρες από συγγενείς, φίλους και γνωστούς του Τάσου Μπερδέση.

Σημαντικότερη από αυτές θεωρείται αυτή της συντρόφου του θύματος, της Ελισάβετ. Η πανέμορφη κοπέλα αναμένεται τις επόμενες ημέρες κι αφού ξεπεράσει το σοκ που έχει υποστεί να έχει το πρώτο τετ α τετ με τους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών.

Η Ελισάβετ, όπως και οι υπόλοιποι που θα κληθούν στη ΓΑΔΑ θα ερωτηθούν από τους αστυνομικούς εάν το θύμα τους είχε εκμυστηρευτεί κάποιες φοβίες τους ή τυχόν απειλές που είχε δεχτεί.

To άρθρο Τα αναπάντητα ερωτήματα για την δολοφονία Μπερδέση – Ελπίδες για σημαντικές πληροφορίες από το κινητό του και τις καταθέσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Next Post

Ο «ιός» του πληθωρισμού αρχίζει να τρομοκρατεί την παγκόσμια οικονομία

Η τιμή του αμερικάνικου αργού πετρελαίου βρέθηκε χθες στα υψηλότερα επίπεδα της τελευταίας 2ετίας, ενώ ανάλογη πορεία ακολουθούν και άλλα εμπορεύματα με χαρακτηριστικότερη αυτή του χαλκού που βρίσκεται πλέον στα υψηλότερα επίπεδα της 10ετίας. Τα παραπάνω σε συνδυασμό με μία σειρά παραγόντων εντείνουν τους φόβους ότι το επόμενο πρόβλημα, ίσως […]
Αρέσει σε %d bloggers: