Ο Θεοδωρίδης απειλεί Ρεάλ, Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα

i-news24
Read Time:1 Minute, 7 Second

Ο Θεοδωρίδης απειλεί Ρεάλ, Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα

Ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης, σε συνέντευξη του στην ισπανική εφημερίδα “Marca”, επανέλαβε την απειλή της UEFA για αποκλεισμό των Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, αν δεν συμμορφωθούν με τους κανονισμούς και συνεχίσουν τη δράση τους με τη European Super League.

Ο γενικός γραμματέας της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας τόνισε ότι είναι πιθανή μία τιμωρία των τριών συλλόγων.

«Αν δεν σεβαστούν τους κανονισμούς, μπορεί να αποκλειστούν. Εξαρτάται από αυτούς. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι υπόλοιποι σύλλογοι αποδέχθηκαν τους κανονισμούς. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι διότι υπήρξε παρερμηνεία. Αυτό που θα συμβεί δεν θα είναι μια προσωπική απόφαση του προέδρου ή της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA. Υπάρχουν αρμόδια όργανα για να κρίνουν και να αποφασίσουν.

Ούτε ο πρόεδρος ούτε εγώ μπορούμε να επηρεάσουμε ανεξάρτητες αποφάσεις και αυτό είναι το σωστό. Για την UEFA όλοι οι σύλλογοι είναι ίσοι και όλοι υπερασπιζόμαστε τις αξίες του σεβασμού και της ισότητας. Αν παρέβησαν τους νόμους, θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες», τόνισε ο Θεοδωρίδης

Ο γενικός γραμματέας της UEFA τόνισε ακόμα πως δεν είναι δυνατόν οι ποδοσφαιριστές να υποστούν συνέπειες για τις αποφάσεις που παίρνουν οι σύλλογοι, ενώ σε ερώτηση για το αν υπάρχουν επαφές της UEFA με τους τρεις συλλόγους για να γεφυρωθεί το χάσμα, ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης απάντησε πως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.

To άρθρο Ο Θεοδωρίδης απειλεί Ρεάλ, Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Γιαννης Αρμαος

Next Post

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τα βλέπει διπλά από την προπόνηση με τον πατέρα του Κωνσταντίνου Βασάλου

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανεβάζει στο Instagram στιγμές της καθημερινότητάς της. Σίγουρα δεν θα μπορούσαν να λείπουν στιγμές από την προπόνηση! Το καλοκαίρι ξεκίνησε και επίσημα από χυες, και δεν είναι λίγοι που άρχισαν εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής, ώστε να βρουν πάλι τη φόρμα τους. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανέκαθεν γυμναζόταν πολύ, ωστόσο […]
Αρέσει σε %d bloggers: