Γιώργος Πατούλης – Μαρίνα Πατούλη: Ξεχωριστές ευχές για τα γενέθλια του γιου τους

i-news24
Read Time:1 Minute, 23 Second

Γιώργος Πατούλης – Μαρίνα Πατούλη: Ξεχωριστές ευχές για τα γενέθλια του γιου τους

Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη και Γιώργος Πατούλης έστειλαν δημόσια ξεχωριστές ευχές για τα γενέθλια του γιού τους.

Ο γάμος της Μαρίνας Σταυράκη Πατούλη και του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη περνάει τουε τελευταίους μήνες μια σοβαρή κρίση με τους δυο τους να έχουν διακόψει κάθε επικοινωνία, ωστόσο υπάρχει κάτι που τους συνδέει και θα τους συνδέει για πάντα. Αυτό δεν είναι άλλο από τον γιο τους Αλέξανδρο.

Ο γιος του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα και των δυο και σήμερα, ανήμερα των 16ων γενεθλίων του, οι δυο περήφανοι γονείς δε θα μπορούσαν να μη του ευχηθούν και δημόσια.

Από τη μια πλευρά, η Μαρίνα Πατούλη επέλεξε να δημοσιεύσει μια παλαιότερη οικογενειακή φωτογραφία στην οποία ποζάρουν και οι τρεις τους, και άλλη μια στην οποία φαίνεται μόνο η ίδια με τον μονάκριβο γιο της.

«Για όλους τους ανθρώπους τα αστέρια δεν είναι τα ίδια.Για εκείνους που ταξιδεύουν τα αστέρια είναι οδηγοί για άλλους μικρά φωτάκια.Εσύ θα έχεις τα αστέρια που δεν έχει κανένας…»

Εσύ είσαι το δικό μας αστέρι!!!Χ ρόνια πολλά στον μονάκριβό μας Αλέξανδρο», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρίνα Πατούλη.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marina Stauraki Patoulis (@marina_patoulis)

Από την άλλη ο Γιώργος Πατούλης, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία είναι μόνο ο ίδιος με τον 16χρονο Αλέξανδρο και έγραψε: «Χρόνια πολλά Αλέξανδρε!

Θα είμαι πάντα δίπλα σου για να κατακτήσεις όλα σου τα όνειρα! Έκλεισες τα 16 και με ξεπέρασες ήδη στο ύψος».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giorgos Patoulis (@giorgos.patoulis)

To άρθρο Γιώργος Πατούλης – Μαρίνα Πατούλη: Ξεχωριστές ευχές για τα γενέθλια του γιου τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Κωστας Παπαδοπουλος

Next Post

Ολυμπιακοί Αγώνες: «Μη φυσιολογική η διεξαγωγή τους στις παρούσες συνθήκες»

Ο Σιγκέρου Ομι, επικεφαλής της ιατρικής επιτροπής που έχει συστήσει η ιαπωνική κυβέρνηση για την παρακολούθηση της πανδημίας του κορονοϊού, χαρακτήρισε “μη φυσιολογική” τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο, υπό τις παρούσες επιδημιολογικές συνθήκες. Απευθυνόμενος σε επιτροπή της ιαπωνικής βουλής, ο κ. Ομι επισήμανε ότι, εφόσον τελικά […]
Αρέσει σε %d bloggers: