Αδαμάντιος Μαντής: Συγκλονίζει η μητέρα του αδικοχαμένου πολίστα – Ζητά δικαίωση για τον θάνατο του παιδιού της

i-news24
Read Time:59 Second

Αδαμάντιος Μαντής: Συγκλονίζει η μητέρα του αδικοχαμένου πολίστα – Ζητά δικαίωση για τον θάνατο του παιδιού της

Συγκλονίζει η μητέρα του αδικοχαμένου πολίστα Αδαμάντιου Μάντη που σκοτώθηκε σε τροχαίο ζητώντας δικαιοσύνη.

Ζει με την ανάμνηση του παιδιού της σε ένα σπίτι γεμάτο από τις φωτογραφίες του παιδιού της που σκοτώθηκε σε τροχαίο με ευθύνη, θα πει η μητέρα του, άλλου οδηγού.

Ο σκοπός της ζωής της πλέον είναι ένας. Να δικαιωθεί η μνήμη του παιδιού της και να μην ξανακυκλοφορήσει, να μην ξαναπιάσει τιμόνι, κανείς που ευθύνεται για τροχαίο δυστύχημα.

«Ο καθόλα νόμιμος σκοτώθηκε από τον καθόλα παράνομο και ο παράνομος είναι 18 μήνες έξω. Εχει γίνει σκοπός της ζωής μου καμία άλλη μητέρα να μην θρηνήσει το παιδί της», τονίζει χαρακτηριστικά.

Ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου αρνείται την ευθύνη του. Η ίδια θα πει πως βλέποντας την καθυστέρηση στην απονομή της Δικαιοσύνης αλλά και την ουσιαστική ατιμωρησία που υπάρχει, αφού ακόμα και όταν καταλογίζονται ποινές οι ένοχοι είτε δεν τις εκτίουν καθόλου είτε μένουν μέσα στη φυλακή ελάχιστα, ζητάει αυστηρότητα και δικαιοσύνη.

Στόχος της είναι να μην ξαναβρεθεί καμία άλλη μάνα στη θέση της, ζητώντας από το υπουργείο Δικαιοσύνης πρωτοβουλίες.

 

To άρθρο Αδαμάντιος Μαντής: Συγκλονίζει η μητέρα του αδικοχαμένου πολίστα – Ζητά δικαίωση για τον θάνατο του παιδιού της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Σοφια Βαλσαμη

Next Post

Άγγελος Πυριόχος: «Μου έλεγαν από την τηλεόραση θα σου δώσουμε 11 εκατομμύρια κι έλεγα είναι τρελοί»

Ο Άγγελος Πυριόχος μίλησε στο Pop Up και στην Χριστιάνα Κοχλατζή για την περίοδο που ήταν στην τηλεόραση και τα χρήματα που δίνονταν τότε. Εγώ την τηλεόραση την έβλεπα ως δουλειά, δεν ήταν ούτε για να κάνω καριέρα… Και σιγά την καριέρα που έκανα. Όταν στην εφημερίδα έπαιρνα 100.000 δραχμές […]
Αρέσει σε %d bloggers: