Άγγελος Πυριόχος: «Μου έλεγαν από την τηλεόραση θα σου δώσουμε 11 εκατομμύρια κι έλεγα είναι τρελοί»

i-news24
Read Time:54 Second

Άγγελος Πυριόχος: «Μου έλεγαν από την τηλεόραση θα σου δώσουμε 11 εκατομμύρια κι έλεγα είναι τρελοί»

Ο Άγγελος Πυριόχος μίλησε στο Pop Up και στην Χριστιάνα Κοχλατζή για την περίοδο που ήταν στην τηλεόραση και τα χρήματα που δίνονταν τότε.

Εγώ την τηλεόραση την έβλεπα ως δουλειά, δεν ήταν ούτε για να κάνω καριέρα… Και σιγά την καριέρα που έκανα.

Όταν στην εφημερίδα έπαιρνα 100.000 δραχμές το μήνα ή στο περιοδικό 300.000 δραχμές και η τηλεόραση σου έδινε για πλάκα 5-6 εκατομμύρια το μήνα και σου λέγανε κάτσε και θα σου δώσουμε 11 εκατομμύρια, τους κοιτούσα κι έλεγα είναι τρελοί οι άνθρωποι. Έφτιαξα το σπίτι μου από τα λεφτά της τηλεόρασης», είπε αρχικά ο Άγγελος Πυριόχος.

Ο Άγγελος Πυριόχος πρόσθεσε επίσης: «Μετά το ατύχημα με το αεροπλάνο, μπαινόβγαινα στα νοσοκομεία. Το δεξί μου μάτι είναι τυφλό. Μου είχαν βάλει μικροτσίπ σε επέμβαση στη Νέα Υόρκη, μεγάλη αποτυχία.

Όταν μετακόμισα στο νησί με απομόνωσαν οι άνθρωποι του τόπου, με κοιτούσαν περίεργα. Έλεγαν για μένα ότι… ο κακομοίρης κατάντησε να φτιάχνει ποπ κορν».

To άρθρο Άγγελος Πυριόχος: «Μου έλεγαν από την τηλεόραση θα σου δώσουμε 11 εκατομμύρια κι έλεγα είναι τρελοί» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

zappit

Next Post

Θλίψη στην ΕΡΤ - Πέθανε ο Βασίλης Κούρεντας

Η ΕΡΤ αποχαιρετά με θλίψη έναν δικό της άνθρωπο, τον Βασίλη Κούρεντα, που πέθανε αιφνιδίως σε ηλικία μόλις 61 ετών. Όπως αναφέρεται σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στο site της ΕΡΤ, «ο Βασίλης Κούρεντας άρχισε να εργάζεται στην ΕΡΤ τον Δεκέμβριο του 1988, ενώ από το 1995 έως το 2012 υπηρέτησε, […]
Αρέσει σε %d bloggers: