Προμηθέας: «Δεν θα κάνουμε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ»

i-news24
Read Time:49 Second

Προμηθέας: «Δεν θα κάνουμε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ»

Κανονικά θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Basket League με την άμεση διεξαγωγή των τελικών και των μικρών τελικών.

Ο Προμηθέας ενημέρωσε με επίσημη ανακοίνωση του ότι δεν θα κάνει προσφυγή στου ΑΣΕΑΔ, μετά την απόρριψη των ενστάσεων για τον αγώνα με το Λαύριο.

Αυτό σημαίνει ότι και η προετοιμασία της Εθνικής για το Προολυμπιακό θα κυλήσει χωρίς προβλήματα.

Aναλυτικά:

«Η ΚΑΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ μετά την απόρριψη την ένστασης και βάσει του σκεπτικού αυτής που ενώ αναγνωρίζει την παράβαση δεν καταλήγει στην αποδοχή της και της σχεδόν σίγουρης δικαίωσης μας στο ΑΣΕΑΔ, όπως έχει γίνει σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν, ενημερώνει τους φιλάθλους ότι αναλογιζόμενη τις συνέπειες μιας τέτοιας ενέργειας για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Basket League καθώς και της πιθανής καθυστέρησης που θα έχει η προετοιμασία της Εθνικής ανδρών για το προολυμπιακό τουρνουά αποφάσισε να μην ασκήσει το νόμιμο δικαίωμα της και να μην προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ».

To άρθρο Προμηθέας: «Δεν θα κάνουμε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Γιαννης Αρμαος

Next Post

Ο θάνατος διακοπές στην... Συρία πάει - 500.000 νεκροί από τον πόλεμο την τελευταία δεκαετία

«Ο θάνατος διακοπές στο Σαράγεβο πάει» τραγουδούσαν κάποτε οι Magic De Spell, ωστόσο πλέον ο θάνατος πάει «διακοπές» στην Συρία. Μια δεκαετία πολέμου συμπληρώθηκε πλέον στη χώρα, η οποία έχει στοιχίσει τη ζωή σε σχεδόν μισό εκατομμύριο ανθρώπους, σύμφωνα ανακοίνωσε σήμερα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων. Η σύγκρουση ξέσπασε το […]
Αρέσει σε %d bloggers: