Αχαΐα: Ραγίζουν και οι πέτρες στην κηδεία του Τάσου Μπερδέση – Αβάσταχτος ο πόνος της μάνας του 39χρονου μποξέρ (video)

i-news24
Read Time:49 Second

Αχαΐα: Ραγίζουν και οι πέτρες στην κηδεία του Τάσου Μπερδέση - Αβάσταχτος ο πόνος της μάνας του 39χρονου μποξέρ (video)

Στον Άγιο Νικόλαο στη Μιτόπολη Αχαΐας συγγενείς και φίλοι λένε το τελευταίο αντίο στον Τάσο Μπερδέση. Είναι ο 39χρονος πυγμάχος που έπεσε νεκρός σε ενέδρα αγνώστων στη Βάρη Αττικής.

Η μητέρα του 39χρονου και τα δύο του αδέλφια, η σύντροφος του Τάσου Μπερδέση, συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον δικό τους άνθρωπο, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα βαρύ από το συμβόλαιο θανάτου εναντίον του πρωταθλητή πυγμαχίας.

Αβάσταχτος ο πόνος για τη μητέρα του, Γεωργία, τα αδέλφια του, Κώστα και Κατερίνα, Αγγελική και Παναγιώτη, τα ανίψια του Ελευθερία, Μαριλένα, Αναστάσιο, Νικόλαο και Κωνσταντίνα.

Συντετριμμένος ο φίλος και δικηγόρος του Τάσου Μπερδέση, Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στον ναό του Αγίου Νικολάου στη Μιτόπολη Αχαΐας, τη γενέτειρα του αδικοχαμένου πρωταθλητή των ρινγκ.

Παρακολουθήστε το σχετικό ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

πηγή: MEGA

 

To άρθρο Αχαΐα: Ραγίζουν και οι πέτρες στην κηδεία του Τάσου Μπερδέση – Αβάσταχτος ο πόνος της μάνας του 39χρονου μποξέρ (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Next Post

Λύματα: Μεγάλη αύξηση του ιικού φορτίου σε Πάτρα και Χανιά – Μειώνεται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη

Πτωτικές ή σταθεροποιητικές τάσεις παρατηρήθηκαν την εβδομάδα 24-30 Μαΐου στο ιικό φορτίο του SARS-CoV-2 στα αστικά λύματα των επτά από τις δώδεκα περιοχές που ελέγχονται από το Εθνικό Δίκτυο Επιδημιολογίας Λυμάτων του ΕΟΔΥ. Οι καθαρά πτωτικές μεταβολές κυμάνθηκαν από -74% στην Ξάνθη έως -45% στο Ηράκλειο, ενώ οριακές κρίνονται οι […]
Αρέσει σε %d bloggers: