Στην Αθήνα ο Πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου για την 40ή επέτειο από την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ 

i-news24

Την Αθήνα επισκέπτεται την Πέμπτη και την Παρασκευή, 27-28 Μαΐου, με την ευκαιρία της 40ης επετείου από την ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Νταβίντ Σασόλι. Το απόγευμα της Πέμπτης, ο Πρόεδρος Σασόλι θα παραστεί στην επίσημη τελετή στο Ζάππειο Μέγαρο για την επέτειο και θα προχωρήσει σε ομιλία.
Πριν από την τελετή θα συναντηθεί με την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, καθώς και με την πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη. Επιπρόσθετα, ο Ντέιβιντ Σασόλι θα επισκεφθεί το Ελληνικό Κοινοβούλιο για να συναντήσει τον Πρόεδρο Κωνσταντίνο Τασούλα και για να μιλήσει στις κοινοβουλευτικές επιτροπές ΕΕ και Εξωτερικών Υποθέσεων κατά τη διάρκεια μιας κοινής συνόδου.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Πρόεδρος του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου θα επισκεφθεί επίσης τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Η Κιβωτός του Κόσμου» για τα παιδιά που έχουν ανάγκη και θα συναντήσει τον ιδρυτή του, Πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου.

Πηγή: ΕΡΤ / Ανταπόκριση από το Στρασβούργο: Κώστας Δαβάνης 

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr

Next Post

Γερμανία: Έξαρση των θανάτων από κορονοϊό – 269 το τελευταίο 24ωρο

Ανησυχία προκαλούν οι ημερήσιοι θάνατοι από κορονοϊό στην Γερμανία, καθώς παρ’ ότι την Τετάρτη είχαν πέσει στους 33, χτες ανέβηκαν στους 270 και σήμερα ανακοινώνονται άλλοι 269. Τα κρούσματα αυξήθηκαν κατά 6.313 τις προηγούμενες 24 ώρες, φτάνοντας τα 3.662.490, όπως δείχνουν τα στοιχεία που δημοσιοποίησε το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ. Παράλληλα, […]
Αρέσει σε %d bloggers: