Νέο Ηράκλειο: Δεύτερη επίθεση μέσα σε λίγες ώρες από ομάδα νεαρών

i-news24

Νέο Ηράκλειο: Δεύτερη επίθεση μέσα σε λίγες ώρες από ομάδα νεαρών

Μετά την επίθεση που δέχτηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας από ομάδα Ρομά ένας 16χρονος, στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Νέο Ηράκλειο, μια νέα επίθεση έρχεται στο φως.

Η δεύτερη επίθεση σημειώθηκε σχεδόν 24 ώρες μετά από εκείνη στον 16χρονο και πάλι κοντά στο σταθμό του Ηλεκτρικού στο Νέο Ηράκλειο.

Στην επίθεση της Τρίτης (25.05.2021) θύμα ήταν ένας 20χρονος άνδρας από την Αλβανία. Του επιτέθηκε ομάδα νεαρών και προσπάθησε, ανεπιτυχώς, να τον κλέψει.

Δεν υπάρχουν αποδείξεις, μέχρι στιγμής, πως πρόκειται για τα ίδια άτομα που το προηγούμενο βράδυ είχαν επιτεθεί και έκλεψαν τον 16χρονο, ωστόσο είναι ένα ενδεχόμενο που ερευνάται σοβαρά από τις αρχές.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

To άρθρο Νέο Ηράκλειο: Δεύτερη επίθεση μέσα σε λίγες ώρες από ομάδα νεαρών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Next Post

Συνάντηση Πούτιν – Λουκασένκο μετά τη στήριξη του Κρεμλίνου για την πτήση της Ryanair

Στο ρωσικό θέρετρο του Σότσι, στη Μαύρη Θάλασσα, θα συναντηθούν την Παρασκευή (28.05.2021), ο Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Αλεξάντρ Λουκασένκο.  Στην ημερήσια διάταξη της συνάντησης αναμένεται να βρεθούν «τα επίκαιρα ζητήματα της περαιτέρω ανάπτυξης των διμερών σχέσεων, η υλοποίηση των κοινών σχεδίων στον εμπορικό-οικονομικό, ενεργειακό και πολιτιστικό-ανθρωπιστικό τομέα, καθώς και […]
Αρέσει σε %d bloggers: