Η ισραηλινή Χααρέτζ βγήκε με πρωτοσέλιδο τα 67 παιδιά που σκοτώθηκαν στη Γάζα

i-news24

Η ισραηλινή Χααρέτζ βγήκε με πρωτοσέλιδο τα 67 παιδιά που σκοτώθηκαν στη Γάζα

Μια βαθιά υπόκλιση: η εφημερίδα Χααρέτζ από το Ισραήλ κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδό της 67 φωτογραφίες παιδιών. Των παιδιών που σκοτώθηκαν κατά τους πρόσφατους βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας.

Τα 67 παιδάκια που έχει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα Χααρέτζ είναι ανάμεσα στους 200 και πλέον Παλαιστίνιους που σκοτώθηκαν από τις αεροπορικές επιθέσεις του Ισραήλ στη Γάζα πριν συμφωνηθεί η κατάπαυση του πυρός ύστερα από τις πιο αιματηρές συγκρούσεις των τελευταίων έξι ετών.

Με τις φωτογραφίες των 67 παιδιών σε μικρά κουτάκια, η Χααρέτζ γράφει σε μαύρο φόντο: «67 παιδιά σκοτώθηκαν στη Γάζα, αυτό είναι το τίμημα του πολέμου».

Το συγκλονιστικό πρωτοσέλιδο της ισραηλινής εφημερίδας έχει γίνει share από πολλούς χρήστες του twitter, που δεν κρύβουν πως η κίνηση αυτή είναι πρωτοφανής.

Ειδικά για μια εφημερίδα οι αναγνώστες της οποίας στέλνουν τα παιδιά τους στον ισραηλινό στρατό και μοιραία στον πόλεμο…

To άρθρο Η ισραηλινή Χααρέτζ βγήκε με πρωτοσέλιδο τα 67 παιδιά που σκοτώθηκαν στη Γάζα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Μαιρη Καλουτσακη

Next Post

O «Τσάντλερ» και η «Μόνικα» δεν είναι μόνο… «Φιλαράκια»

Ο Μάθιου Πέρι και η Κόρτνεϊ Κοξ, ή αλλιώς ο «Τσάντλερ» και η «Μόνικα», ξεκίνησαν από «Φιλαράκια», έγιναν εραστές και κατέληξαν στα σκαλιά της εκκλησίας. Σύμφωνα όμως με ειδικούς, οι δύο ηθοποιοί έχουν και… μακρινή συγγένεια. Ο «Τσάντλερ» και η «Μόνικα» – οι δύο αγαπημένοι σταρ των Friends – στην […]
Αρέσει σε %d bloggers: