Βουλή: Η διελκυστίνδα στην προανακριτική για τα πρακτικά – Η κατάθεση του Δ. Βερύκιου (video )

i-news24

Με νέες καταγγελίες  της εισηγήτριας της μειοψηφίας, Θεοδώρα Τζάκρη, για νόθευση των πρακτικών από το προεδρείο,  ξεκίνησε τις εργασίες της σήμερα η προανακριτική για τον Νίκο Παππά. Σήμερα καταθέτει  για την υπόθεση  και ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος ως ένας εκ  των στενών συνεργατών του  επιχειρηματία και ιδιοκτήτη  του τηλεοπτικού σταθμού  ALPHA  Δ. Κοντομηνά και φέρεται να είχε γνώση των  όσων συζητήθηκαν την περίοδο των τηλεοπτικών αδειών.΄

Ο μάρτυρας, σύμφωνα με πληροφορίες,  φέρεται να επιβεβαίωσε και στην επιτροπή,  όπως του είπε ο κ.Κοντομηνάς , πως συναντήθηκε  με τον Χ. Καλογρίτσα ,μετά από αίτημα  του τελευταίου και μάλιστα ότι του ζήτησε να παραδώσει την ανεξαρτησία του σταθμού. Είπε χαρακτηριστικά  ότι ο κ. Καλογρίτσας  δεν ενδιαφερόταν  για την διοίκηση του καναλιού. Πάρα μόνον για πολιτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων. Ο μάρτυρας παντα σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να μετέφερε τον προβληματισμό  του κ Κοντομηνά  ότι «Πώς μπορώ να συνεργαστώ με κάποιον  που δεν έχει μια στην τσέπη και απαξιώνει αυτούς που υποτίθεται ότι τον έστειλαν;»  δηλαδή την τότε κυβέρνηση.

Για το θέμα των πρακτικών και τι καταγγελίες της κας Τζάκρη περί  αφαίρεσης των παρεμβάσεων  των βουλευτών της ΝΔ  κ.κ. Μαρκόπουλου και Τσαβδαρίδη , η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  κατέθεσε τις στιχομυθίες των βουλευτών με τον μάρτυρα από τον τύπο προκειμένου να είναι καταγεγραμμένα στα πρακτικά.

Από την πλευρά του κ. Κελέση μεταφέρεται πως η κατάθεση του κ. Καλογρίτσα είναι « αυτούσια» καταγεγραμμένη στα πρακτικά . Είναι απολύτως πιστά και δεν γράφονται σε αυτά μόνο όσα λέγονται εκτός μικροφώνου.

Ρεπορτάζ: Εμμανουέλα Αργείτη

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr

Next Post

Λήστεψαν αστυνομικό στη Βασιλίσσης Σοφίας

Θύμα ληστείας και μάλιστα σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας, στη Βασιλίσσης Σοφίας, καταγγέλλει ότι έπεσε ένας αστυνομικός το βράδυ της Τετάρτης (26.05.2021). Ο αστυνομικός ήταν εκτός υπηρεσίας όταν ενώ κινούνταν στο κέντρο της Αθήνας του επιτέθηκαν δυο άτομα. Όπως κατήγγειλε, οι δράστες κατάφεραν να του πάρουν […]
Αρέσει σε %d bloggers: