«Αδειάζουν» τη Λευκορωσία: Το mail για βόμβα στο αεροπλάνο της Ryanair εστάλη… μετά την εκτροπή του

i-news24

«Αδειάζουν» τη Λευκορωσία: Το mail για βόμβα στο αεροπλάνο της Ryanair εστάλη… μετά την εκτροπή του

Ούτε τα προσχήματα δεν κράτησαν οι αρχές της Λευκορωσίας όταν έδωσαν την εντολή να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο Μινσκ η πτήση της Ryanair που είχε απογειωθεί από την Αθήνα για το Βίλνιους. Οι Λευκορώσοι επικαλέστηκαν απειλή για βόμβα αλλά δεν φρόντισαν να καλύψουν τα ίχνη τους…

Και αυτό γιατί η ενημέρωση από τη Λευκορωσία περί απειλής για βόμβα στο αεροπλάνο της Ryanair, στην οποία… όλως τυχαίως επέβαινε ο αντιφρονούντας δημοσιογράφος Ρομάν Προτάσεβιτς, έγινε αφού είχε δοθεί η εντολή για εκτροπή της πτήσης!

Το ανακοίνωσε άλλωστε η πάροχος υπηρεσιών email, Proton Technologies AG. Η απειλή για βόμβα που επικαλούνται οι λευκορωσικές αρχές ως λόγο για την εκτροπή της πτήσης της Ryanair, εστάλη μετά την εκτροπή της πορείας του αεροπλάνου!

«Δεν έχουμε αξιόπιστα στοιχεία ότι οι λευκορωσικοί ισχυρισμοί είναι αληθείς», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ελβετικής εταιρείας. «Θα υποστηρίξουμε τις ευρωπαϊκές αρχές στις έρευνές τους κατόπιν νομικού αιτήματος», επισημαίνει η εταιρεία.

To άρθρο «Αδειάζουν» τη Λευκορωσία: Το mail για βόμβα στο αεροπλάνο της Ryanair εστάλη… μετά την εκτροπή του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Μαιρη Καλουτσακη

Next Post

Γέμισε πρωταθλητές και WAGs η Μύκονος

Τα ελληνικά νησιά συγκεντρώνουν κάθε καλοκαίρι πλειάδα ποδοσφαιριστών από ολόκληρο τον κόσμο, με τη Σαντορίνη και τη Μύκονο να είναι συνήθως οι κορυφαίες επιλογές. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για φέτος, με το τέλος των πρωταθλημάτων στην Ευρώπη να ξεκινάει ένα πρώτο “κύμα” αφίξεων και στα δύο νησιά από νωρίς, καθώς […]
Αρέσει σε %d bloggers: