ΥΠΑ για πτήση Ryanair: Δεν είχαμε καμιά ενημέρωση για την ύπαρξη πάσης φύσεως απειλής

i-news24
Read Time:1 Minute, 12 Second

ΥΠΑ για πτήση Ryanair: Δεν είχαμε καμιά ενημέρωση για την ύπαρξη πάσης φύσεως απειλής

Η ΥΠΑ διαψεύδει ότι ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ή οι ελληνικές Αρχές είχαν ενημερωθεί για την ύπαρξη πάσης φύσεως απειλής στην πτήση της Ryanair.

 «Παντελώς ψευδείς, ανυπόστατες και απολύτως παραπλανητικές», χαρακτηρίζει με ανακοίνωσή της η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας περί της δήθεν ενημέρωσης του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ή των ελληνικών Αρχών για την ύπαρξη κάποιας απειλής.

Ειδικότερα για το συμβάν στην εν λόγω πτήσης της RYANAIR, η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας αναφέρει:

«- Έλαβαν χώρα όλοι οι απαιτούμενοι έλεγχοι ασφαλείας ήτοι, επιβατών, χειραποσκευών και αποσκευών σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο εγκεκριμένο πρόγραμμα ασφάλειας του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και δεν υπήρξε καμιά ένδειξη εντοπισμού κάποιου προβλήματος.

– Όλες οι διαδικασίες ασφαλείας εξελίχθησαν φυσιολογικά και το αεροσκάφος αναχώρησε για τον προορισμό στις 10:15 πμ. Για όσο δε χρονικό διάστημα ήταν στο ελληνικό FIR δεν υπήρξε καμία αναφορά σε θέμα απειλής από το πλήρωμα, καθώς και από κανένα άλλο άτομο ή φορέα.

– Ουδεμία ενημέρωση – πληροφορία ή ένδειξη δεν υπήρξε προς τις Υπηρεσίες των ΥΠΑ, Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και της Κρατικής Αεροπορικής Αρχής του ΔΑΑ από Φυσικό Πρόσωπο ή Υπηρεσία, για ύπαρξη απειλής στη συγκεκριμένη πτήση FR4978 ATH προς VNO στις 23-05-21.

– Η όποια σχετική πληροφόρηση περιήλθε σε όλες τις ανωτέρω υπηρεσίες, μέσω των ΜΜΕ και του Διαδικτύου, μετά την προσγείωση του αεροσκάφους στο Μινσκ».

To άρθρο ΥΠΑ για πτήση Ryanair: Δεν είχαμε καμιά ενημέρωση για την ύπαρξη πάσης φύσεως απειλής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Σοφια Βαλσαμη

Next Post

Ανανέωσε με τη Λάρισα ο Παπανικολόπουλος

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος θα είναι ο προπονητής στην ΚΑΕ Λάρισα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αφού ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα για έναν ακόμη χρόνο. Ο πρώην προπονητής του Περιστερίου κατάφερε να “σώσει” την ομάδα στο τέλος της φετινής σεζόν κι έτσι πήρε… ψήφο εμπιστοσύνης από τους Θεσσαλούς, […]
Αρέσει σε %d bloggers: