Τι λέει η 36χρονη από τη Λέσβο που έπαθε θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca – Ποια συμπτώματα την οδήγησαν στο νοσοκομείο (vid)

i-news24

Τι λέει η 36χρονη από τη Λέσβο που έπαθε θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca - Ποια συμπτώματα την οδήγησαν στο νοσοκομείο (vid)

Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο βρίσκεται από χθες η 36 γυναίκα από τη Λέσβο, που έπαθε θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca. Για τα συμπτώματα που την οδήγησαν στο νοσοκομείο αλλά και γιατί μεταφέρθηκε από το ένα νοσοκομείο στο άλλο, μίλησε την Τετάρτη (26/5) στο T live.

«Καλά είμαι. Κάνω θεραπεία. Φαίνεται πως έχει περάσει ο κίνδυνος, είναι αντιμετωπίσιμη η κατάσταση μου» λέει στο T live. «Το μόνο σύμπτωμα που είχα λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό μου ήταν πονοκέφαλοι. Από εκεί άρχισαν όλα. Πήγα στο νοσοκομείο και τους είπα για τον εμβολιασμό και για τους πονοκεφάλους», αναφέρει η 36χρονη, μιλώντας για τα συμπτώματα που την οδήγησαν στο νοσοκομείο. 

Και προσθέτει: «Μου έκαναν μια απλή εξέταση αίματος και είχα χαμηλά αιμοπετάλια, κλασσικό σύμπτωμα θρόμβωσης, σύμφωνα με τους γιατρούς. Με κράτησαν μέσα. Έμεινα τέσσερις μέρες στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης και για να είμαι σε ένα πιο εξειδικευμένο νοσοκομείο οι γιατροί με συμβούλευσαν να έρθω στο Ιπποκράτειο».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

To άρθρο Τι λέει η 36χρονη από τη Λέσβο που έπαθε θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca – Ποια συμπτώματα την οδήγησαν στο νοσοκομείο (vid) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Βασω Δελημητρου

Next Post

Κατερίνα Λέχου: «Μην ξαναπούμε για τις Άγριες Μέλισσες, έχω βρει τον μπελά μου»

«Τελειώσαμε! Για άλλες Μέλισσες εγώ δεν μιλάω», λέει η Κατερίνα Λέχου. Στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» στην ΕΡΤ ήταν καλεσμένη η Κατερίνα Λέχου, η οποία αντέδρασε σε ερώτηση που της έκανε ο Θοδωρής Βαμβακάρης για τις Άγριες Μέλισσες. Θ.Β.: Σου έγινε πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες; Κ.Λ.: Μην το […]
Αρέσει σε %d bloggers: