Πάνος Ιωαννίδης – Masterchef 5: Τι απαντά στους Κου Κου για τους τέσσερις φιναλίστ

i-news24

Πάνος Ιωαννίδης – Masterchef 5: Τι απαντά στους Κου Κου για τους τέσσερις φιναλίστ

Όλα όσα είπε ο κριτής του MasterChef Πάνος Ιωαννίδης για Μαργαρίτα, Μαρίνα, Αλέξανδρο και Διονύση.

Ο Πάνος Ιωαννίδης ήταν σήμερα καλεσμένος στη Φωλιά των Κου Κου, όπου μίλησε για τους τέσσερις φιναλίστ του MasterChef.

«Γενικά περιμένω από τα παιδιά που έρχονται, όταν το θέλουν πάρα πολύ, φαίνεται ότι το θέλουν πάρα πολύ… Όταν προσπαθούν και έχουν προσηλωθεί στο στόχο ακριβώς στο ζητούμενο, δηλαδή να φτάσουν όσο πιο κοντά γίνεται στη νίκη.

Η Μαρίνα είναι ένας από αυτούς, μας το έχει αποδείξει και είναι πολύ συγκεντρωμένη», είπε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης για τη Μαρίνα.

Για την Μαργαρίτα, ο Πάνος Ιωαννίδης απάντησε: «Έχω συγκινηθεί με πιάτα της Μαργαρίτας. Έχει ένα χάρισμα, το οποίο είναι κάτι που δεν μπορείς να το μάθεις, ή το έχεις ή δεν το έχεις.

Η Μαργαρίτα έχει την ιδιότητα να συνδυάζει υλικά στο μυαλό της και να βγάζει ένα πιάτο από το πουθενά.

Της δίνεις πέντε άσχετα υλικά και σου βγάζει πιατάρα που λες ότι… αυτό δεν θα το σκεφτόμουν. Στην αρχή δεν μας έκανε κάποια εντύπωση η Μαργαρίτα, ήταν μια συνηθισμένη παίκτρια, δεν είδαμε κάτι ιδιαίτερο εκεί. Αλλά με το που μαγείρεψε, μας τράβηξε την προσοχή. Είδαμε φοβερά πιάτα από τη Μαργαρίτα.

Στη συνέχεια ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε για τον Διονύση και τον Αλέξανδρο: Στον Διονύση είδαμε μια μεγάλη εξέλιξη, έμαθε πράγματα. Είναι σαν σφουγγάρι, βλέπει, τραβάει, δεν επαναλαμβάνει συχνά το ίδιο λάθος, άρα μαθαίνει από τα λάθη του και αυτό είναι ένα πολύ καλό χαρακτηριστικό.

Ο Αλέξανδρος επέστρεψε δυνατότερος, αποφασισμένος, πολύ συγκεντρωμένος και έβγαλε κατευθείαν πιάτα. Πήγε κατευθείαν στο στόχο».

To άρθρο Πάνος Ιωαννίδης – Masterchef 5: Τι απαντά στους Κου Κου για τους τέσσερις φιναλίστ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

zappit

Next Post

Moody’s: Η κυβέρνηση έχει βελτιώσει τους θεσμούς και τη διακυβέρνηση

Το σταθερό πιστωτικό προφίλ της Ελλάδας εξισορροπεί τις κυβερνητικές μεταρρυθμίσεις τα τελευταία χρόνια, που επιταχύνουν την ανάπτυξη, με το υψηλό δημόσιο χρέος της, το οποίο παραμένει η βασική πρόκληση για το αξιόχρεο της χώρας. Αυτό αναφέρει σε έκθεσή του ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Moody’s. Το πιστωτικό προφίλ της χώρας, προσθέτει […]
Αρέσει σε %d bloggers: