Ο Τεντόγλου έκανε την καλύτερη επίδοση του κόσμου

i-news24
Read Time:58 Second

Ο Τεντόγλου έκανε την καλύτερη επίδοση του κόσμου

Ο Μίλτος Τεντόγλου επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά ότι είναι ένας από τους κορυφαίους άλτες του κόσμου, κάνοντας μία απίστευτη επίδοση στο μίτινγκ αλμάτων της Καλλιθέας.

Ο 23χρονος αθλητής “πέταξε” μέχρι τα 8,60 μ. και βελτίωσε το δικό του ατομικό του ρεκόρ των 8,38 μ., πετυχαίνοντας και το καλύτερο φετινό αποτέλεσμα σε παγκόσμιο επίπεδο, στο άλμα εις μήκος.

Ο Τεντόγλου φαίνεται ότι έχει αφήσει έτσι πίσω του και τον τραυματισμό που αντιμετώπισε μετά την ανάδειξή του σε πρωταθλητή Ευρώπης, δείχνοντας σε τρομερή φόρμα, λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά τα εξής: “Το άλμα βγήκε πολύ χαλαρά. Δεν έχω κάνει μέχρι σήμερα πολλά άλματα, αφού δουλεύουμε κυρίως στην ταχύτητα, μέσα από την οποία καταφέρνω και βελτιώνω την απόδοση μου. Πιστεύω πως ένα μεγαλύτερο άλμα, ακόμη και καλύτερο από το πανελλήνιο ρεκόρ, μπορεί να έρθει σύντομα, γιατί όχι και την Κυριακή στα Χανιά, Οταν σηκώθηκα από το σκάμμα σκέφτηκα πως η επίδοση μου ήταν περίπου στο 8,30 μ. με 8,40 μέτρα. Η σημερινή εμφάνιση, μου δίνει επιπλέον κίνητρο για τη συνέχεια”.

To άρθρο Ο Τεντόγλου έκανε την καλύτερη επίδοση του κόσμου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Βαιος Τασουλας

Next Post

Κ. Μητσοτάκης: Το μικρόψυχο συμφέρον του ΣΥΡΙΖΑ έθεσε βέτο στην άρση περιορισμών για τη συμμετοχή των ομογενών στην εκλογική διαδικασία

«Σήμερα, δυστυχώς η χώρα έχασε την ευκαιρία να αποδώσει στους Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό το δικαίωμα να ψηφίζουν ανεμπόδιστα στις εθνικές εκλογές από τον τόπο παραμονής τους. Το μικρόψυχο κομματικό συμφέρον του ΣΥΡΙΖΑ έθεσε βέτο στην πρόθεση της κυβέρνησης να άρει κάθε περιορισμό στη συμμετοχή των εκτός συνόρων συμπολιτών […]
Αρέσει σε %d bloggers: