Οίκος μόδας Missoni: Τέλος εποχής – Αποχωρεί μετά από 24 χρόνια η Άντζελα Μισόνι

i-news24

Οίκος μόδας Missoni: Τέλος εποχής - Αποχωρεί μετά από 24 χρόνια η Άντζελα Μισόνι

Παραιτείται από διευθύντρια δημιουργικού του Missoni η Άντζελα Μισόνι. Η 62χρονη ήταν διευθύντρια δημιουργικού του οίκου μόδας από το 1997.

Ο οίκος μόδας Missoni ιδρύθηκε από τους γονείς της Άντζελας, Οτάβιο και Ροζίτα Μισόνι. Η Άντζελα Μισόνι, 62 ετών, ανακοίνωσε την απόφασή της σε συνέντευξή της στο BoF την περασμένη εβδομάδα, επισημαίνοντας ότι ο διορισμός νέου διευθύνοντος συμβούλου κατά τη διάρκεια της πανδημίας και ο ρόλος ιδιωτικού επενδυτικού κεφαλαίου στη στήριξη του οίκου μόδας της έδωσαν «την εμπιστοσύνη για να κάνει την κίνηση».

Ο διευθυντής σχεδιασμού Αλμπέρτο Καλίρι, ο οποίος έχει εργαστεί μαζί με τη Μισόνι για 15 χρόνια, θα αναλάβει προσωρινά τον ρόλο της.

«Οι γονείς μου ανακάλυψαν μια νέα γλώσσα στη μόδα» δήλωσε η Άντζελα Μισόνι. «Και πιστεύω ότι τα τελευταία 25 χρόνια κατάφερα να επεκτείνω το λεξιλόγιο αυτής της γλώσσας».

Η Missoni θα παραμείνει πρόεδρος του οικογενειακού οίκου μόδας, ενώ άλλα μέλη της οικογένειας διατηρούν ρόλους στην εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας της, η οποία διευθύνει το MissoniHome.

Άλλες πρόσφατες αλλαγές περιλαμβάνουν τον τερματισμό παραγωγής της σειράς M Missoni τον Μάρτιο, την οποία διαχειριζόταν η κόρη της Άντζελα Μισόνι, Μαργκερίτα.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο Οίκος μόδας Missoni: Τέλος εποχής – Αποχωρεί μετά από 24 χρόνια η Άντζελα Μισόνι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Ανδρεας Μορφοπουλος

Next Post

Β. Κικίλιας: Το Σάββατο 29/5 ανοίγει η πλατφόρμα για την ηλικιακή ομάδα 30-34

Το Σάββατο ανοίγει η πλατφόρμα ώστε να κλείνουν ραντεβού οι πολίτες στην ηλικιακή ομάδα 30-34 ετών, είπε στην ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Ο κ. Κικίλιας ανέφερε ότι σήμερα αναμένεται να ξεπεράσουμε τα 5,2 εκατομμύρια εμβολιασμούς και πρόσθεσε ότι με ένα ποσοστό 17,62% του πληθυσμού να […]
Αρέσει σε %d bloggers: