Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης επιμένουν για την ESL και προειδοποιούν την UEFA

i-news24

Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης επιμένουν για την ESL και προειδοποιούν την UEFA

H European Super League δεν αποτελεί ακόμη παρελθόν για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αφού η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Γιουβέντους δείχνουν να επιμένουν για τη δημιουργία της, έστω και μελλοντικά.

Οι τρεις ομάδες δεν έχουν ανακοινώσει την απόσυρσή τους από την πρωτοβουλία, όπως οι αγγλικές και μάλιστα με κοινή τους ανακοίνωση προειδοποιούν την UEFA, για τις όποιες σκέψεις της για τιμωρία τους.

Η ανακοίνωση των τριών ομάδων

«Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης θέλουν να εκφράσουν την απόλυτη απόρριψη στην επίμονη πίεση που ασκεί η UEFA προς τρεις από τους πιο σημαντικούς οργανισμούς στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Αυτή η ανησυχητική συμπεριφορά συνιστά σκανδαλώδη παραβίαση της απόφασης των δικαστηρίων, που έχουν ήδη προειδοποιήσει επίσημα την UEFA να πάρει πίσω οποιαδήποτε δράση με την οποία στόχευε να τιμωρήσει τα ιδρυτικά μέλη της Super League, την ώρα που οι νομικές διαδικασίες βρίσκονται σε εξέλιξη».

To άρθρο Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης επιμένουν για την ESL και προειδοποιούν την UEFA δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Βαιος Τασουλας

Next Post

Η KGB της Λευκορωσίας χαρακτηρίζει τον Προτασέβιτς τρομοκράτη

Ο συλληφθείς την περασμένη Κυριακή στο αεροδρόμιο του Μινσκ, αντιφρονών δημοσιογράφος Ρομάν Προτασέβιτς, σύμφωνα με τον αρχηγό της KGB Λευκορωσίας Ιβάν Τέρτελ, είναι ένας τρομοκράτης και μισθοφόρος μαχητής, που συμμετείχε σε αιματηρά γεγονότα ως μέλος του τάγματος Azov, το οποίο σχετίζεται όπως είπε με έκτροπα και θανάτους αμάχων στην νοτιοανατολική […]
Αρέσει σε %d bloggers: