Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πιο αδύνατη από ποτέ, για βόλτα και αγορές στη Γλυφάδα

i-news24

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πιο αδύνατη από ποτέ, για βόλτα και αγορές στη Γλυφάδα

Η γωνστή παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της, Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες.

Η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, φιανύει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ετοιμάζεται πλέον να επιστρέψει τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, αφού δημοσιεύματα τη θέλουν να αναλαμβάνει την παρουσίαση του “Αγρότη μόνος ψάχνει”, το οποίο θα βγει στους δέκτες μας την ερχόμενη σεζόν.

Παράλληλα, η σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, καθώς οι δυο τους μετρούν ήδη εννέα μήνες κοινής πορείας και συνεχίζουν!

Μετά την ολοκλήρωση των επαγγελματικών υποχρεώσεών τους, θα αρχίσουν τις εξορμήσεις στα ελληνικά νησιά, μιας και είναι λάτρης των αποδράσεων.

Προς το παρόν, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος χαίρονται την καθημερινότητά τους στην Αθήνα.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες της Κωνσατντίνας Σπυροπούλο στο tlife.gr.

To άρθρο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πιο αδύνατη από ποτέ, για βόλτα και αγορές στη Γλυφάδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Κωστας Παπαδοπουλος

Next Post

Ποιο εργοστάσιο παραγωγής ξεπέρασε τα 4 εκατ. αυτοκίνητα;

Το εν λόγω εργοστάσιο υψηλής τεχνολογίας που μετρά ήδη 15 χρόνια «καριέρας», βρίσκεται στη Žilina της Σλοβακίας κι έχει κατασκευάσει περισσότερα από 4 εκατομμύρια αυτοκίνητα! Μάλιστα οι διακεκριμένες και αποδοτικές εγκαταστάσεις αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της οικονομικής ανάπτυξης της περιοχής. Ο λόγος φυσικά για το βραβευμένο εργοστάσιο παραγωγής που διαθέτει η […]
Αρέσει σε %d bloggers: