Κορονοϊός: Σταθερή η κατάσταση του 17χρονου που βρίσκεται διασωληνωμένος στον «Ερυθρό Σταυρό»

i-news24

Κορονοϊός: Σταθερή η κατάσταση του 17χρονου που βρίσκεται διασωληνωμένος στον «Ερυθρό Σταυρό»

Μεγάλη ανησυχία προκάλεσε χθες, Τρίτη 25 Μαΐου, η είδηση πως ένα 17χρονο αγόρι, χωρίς υποκείμενα νοσήματα, το οποίο νοσεί από κορονοϊό και διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός». Πλέον, η κατάσταση της υγείας του – σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr – παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης. 

Το νεαρό αγόρι που ήταν θετικό στον κορονοϊό είχε εισαχθεί την περασμένη εβδομάδα στο νοσοκομείο και παρέμεινε για λίγες ημέρες σε απλή κλινική. Ωστόσο, πριν από δύο ημέρες η κατάστασή του επιβαρύνθηκε και κρίθηκε αναγκαίο να νοσηλευτεί σε ΜΕΘ και στη συνέχεια να διασωληνωθεί.

Τα καλά νέα -σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr- είναι πως το αγόρι έχει σταθεροποιηθεί και πως φαίνεται να πηγαίνει καλύτερα. Παρ’ όλα αυτά, οι γιατροί παραμένουν φειδωλοί στα λόγια τους μιας και κατά τους ίδιους όσο κάποιος βρίσκεται στη ΜΕΘ θεωρείται πως παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

Θα πρέπει να αποσωληνωθεί το αγόρι και να περάσουν και άλλες δύο ημέρες από την αποσωλήνωση για να μιλήσουν οι γιατροί με βεβαιότητα για την πορεία της υγείας του αγοριού. Οι γονείς του πάντως παραμένουν σοκαρισμένοι και ταραγμένοι με αυτή την κακή και σπάνια εξέλιξη.

Δήμητρα Τριανταφύλλου

To άρθρο Κορονοϊός: Σταθερή η κατάσταση του 17χρονου που βρίσκεται διασωληνωμένος στον «Ερυθρό Σταυρό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Βασω Δελημητρου

Next Post

AstraZeneca: Έκτακτη συνεδρίαση της Επιτροπής Εμβολιασμών μετά τα περιστατικά

Έκτακτη συνεδρίαση για την Επιτροπή Εμβολιασμών προκειμένου να εξετάσει το ενδεχόμενο να αλλάξει η ηλικιακή ομάδα στην οποία θα χορηγείται το εμβόλιο της AstraZeneca. Αφορμή τα περιστατικά που έχουν καταγραφεί και θεωρείται πως συνδέονται με τους εμβολιασμούς.  To άρθρο AstraZeneca: Έκτακτη συνεδρίαση της Επιτροπής Εμβολιασμών μετά τα περιστατικά δημοσιεύτηκε στο […]
Αρέσει σε %d bloggers: