Βρετανία: Πλήρη εμπιστοσύνη στον υπουργό Υγείας έχει ο Μπόρις Τζόνσον

i-news24

απελάσεις

Πλήρη εμπιστοσύνη στον υπουργό Υγείας Ματ Χάνκοκ που εργάστηκαν μαζί καθ΄όλη τη διάρκεια της πανδημίας, έχει ο Μπόρις Τζόνσον δήλωσε ο εκπρόσωπός του, απαντώντας σε κατηγορίες που διατύπωσε ο πρώην πρωθυπουργικός σύμβουλος Ντόμινικ Κάμινγκς.

Απαντώντας σε ερώτηση αν ο Τζόνσον έχει πλήρη εμπιστοσύνη στον Χάνκοκ, ο εκπρόσωπος είπε: “Ναι”.

“Ο υπουργός Υγείας εργάστηκε στενά με τον πρωθυπουργό καθ΄όλη τη διάρκεια [της πανδημίας] και επικεντρώθηκαν πλήρως στην προστασία του συστήματος υγείας και παροχής υγειονομικών υπηρεσιών και στη διάσωση ζωών”.

Ο εκπρόσωπος είπε ακόμη πως η κυβέρνηση δεν θα ασχοληθεί με κάθε κατηγορία που διατύπωσε σήμερα ο Κάμινγκς.

Απαντώντας σε ερώτηση για τον ισχυρισμό του Κάμινγκς ότι αξιωματούχοι θεωρούσαν πως ο Τζόνσον σκεπτόταν να μολυνθεί με τον κορονοϊό σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση ώστε να δείξει ότι δεν υπάρχει τίποτα για να φοβάται κανείς, ο εκπρόσωπος είπε: “Δεν σχεδιάζω να ανοίξω συζήτηση για τις διάφορες κατηγορίες και τους ισχυρισμούς που έγιναν σήμερα. Εστιάζουμε στην ανάκαμψη από την πανδημία, στη συνέχιση του οδικού χάρτη και στη διανομή των εμβολίων”.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

To άρθρο Βρετανία: Πλήρη εμπιστοσύνη στον υπουργό Υγείας έχει ο Μπόρις Τζόνσον δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Σοφια Βαλσαμη

Next Post

«Πράσινο φως» για το ψηφιακό πιστοποιητικό covid από την επιτροπή πολιτικών ελευθεριών

Η επιτροπή πολιτικών ελευθεριών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενέκρινε σήμερα τον κανονισμό για το Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID της ΕΕ, με 52 ψήφους υπέρ, 13 ψήφους κατά και 3 αποχές, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για την τελική έγκρισή του από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (7-10 Ιουνίου). Ο πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικών […]
Αρέσει σε %d bloggers: