Απαρηγόρητος στο House of fame ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας

i-news24
Read Time:50 Second

Απαρηγόρητος στο House of fame ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας

Φοβάται για τον τελικό ο σπουδαστής του House of fame

Φανερά δυσαρεστημένος είναι ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας εν όψει του μεγάλου τελικού του House of fame. Και αυτό καθώς φοβάται πως δεν θα μπορέσει να αποδώσει πλήρως στο τραγούδι που του δόθηκε.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ ο σπουδαστής της μουσικής ακαδημίας του ΣΚΑΪ βρισκόταν στην αίθουσα διδασκαλίας με τον Πάνο Μεταξόπουλο, σημείωσε με εμφανή δυσαρέσκεια «τι να πάθω; Με αυτό το τραγούδι που μου έδωσαν, τι να πάθω; Έκανα και γω πάλι λάθος επιλογή! Κλάφτα Χαράλαμπε θα είμαι την Παρασκευή στον τελικό».

Όταν οι συμπαίκτες του προσπάθησαν να του μετριάσουν την δυσαρέσκεια, εκείνος ήταν ανένδοτος!

 

«Σε αυτό το δευτερόλεπτο άλλαξε σελίδα! Γιατί το τραγούδι δεν πρόκειται να αλλάξει» ξεκαθάρισε, με την σειρά του, ο Πάνος Μεταξόπουλος στον φιναλίστ του House of fame. «Αν το τραγουδήσεις έτσι όπως είσαι, μην το τραγουδήσεις καν. Σου λέω δηλαδή από τώρα την αίσθηση που έχω. Θα το σκοτώσεις ακόμα χειρότερα».

To άρθρο Απαρηγόρητος στο House of fame ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

zappit

Next Post

Απόφαση σοκ για την ΠΑΕ Άρης από το CAS

Το CAS απέρριψε την προσφυγή της ΠΑΕ Άρης για την υπόθεση του Οριόλ Λοθάνο κι έτσι οι “κίτρινοι” καλούνται να καταβάλλουν άμεσα το ποσό του 1,1 εκατομμυρίου ευρώ στον ποδοσφαιριστή. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρέθηκε να χρωστάει στον Ισπανό το εν λόγω ποσό από οφειλές του 2011, οπότε και αγωνιζόταν […]
Αρέσει σε %d bloggers: