Προανακριτική: Τι κατέθεσε ο Χρ. Καλογρίτσας – Έντονος διαπληκτισμός με Πολάκη

i-news24

Νέα sms, διάλογο του Χρήστου Καλογρίτσα με το Νίκο Παππά για την εφημερίδα Documento, κατέθεσε στην Προανακριτική ο γνωστός εργολάβος, οποίος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας διαπληκτίστηκε έντονα με τον Παύλο Πολάκη. Η κατάθεση Καλογρίτσα στην Επιτροπή ολοκληρώθηκε την Τρίτη, ενώ την Πέμπτη θα καταθέσει ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα sms o Χρ. Καλογρίτσας λέει στον πρώην υπουργό ότι δεν είναι στις προθέσεις του να κλείσει η εφημερίδα Documento. Ο Νίκος Παπάς – κατά τις ίδιες πληροφορίες – του απαντάει, λέγοντάς του να προσέχει γιατί έξω βοά η κοινή γνώμη ότι πάει να κλείσει την εφημερίδα για χάρη της ΝΔ και του κ. Θεοδωρικάκου.

Οι αναφορές του Χρήστου Καλογρίτσα, σε ό,τι αφορά το τι πέρασε ο ίδιος, όπως είπε, το 2015 – 2016 στον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών, αλλά και ο τρόπος που χειρίζεται την κατάθεσή του, δίνοντας με το σταγονόμετρο πληροφορίες – όπως λένε οι βουλευτές από όλες τις πτέρυγες – έχουν ενοχλήσει τα μέλη της Επιτροπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε έντονος διαπληκτισμός ανάμεσα στον Χρ. Καλογρίτσα και τον Παύλο Πολάκη.

«Μέχρι που έχασα τον διαγωνισμό θεωρούμουν από τους κορυφαίους ομίλους. Έχασα τα πάντα. Η οικογένειά μου κλαίει. Δεν έχω ούτε κρεβάτι να κοιμηθώ» φέρεται να είπε ο Χρήστος Καλογρίτσας.

Ο κ. Πολάκης φέρεται να τον διέκοψε, λέγοντας: «Κοντεύω να κλάψω».

«Χωροφύλακες ανακριτές δεν δέχομαι. Άντε ρε παλικάρια της φακής. Έλα Πολάκη να τα πούμε έξω οι δυό μας», απάντησε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χρ. Καλογρίτσας.

«Δεν με ακουμπάει καμία κατηγορία σου Καλογρίτσα» φέρεται να του είπε ο πρώην υπουργός.

Ρεπορτάζ: Διονύσης Μποτώνης

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr

Next Post

Ιδού τα μέτρα για την ισότητα και την οικογένεια με το νέο νομοσχέδιο

«Το υπουργείο μας πρέπει να είναι στην πράξη υπουργείο Ισότητας και Οικογένειας. Και αυτό αποδεικνύεται εμπράκτως από τις ρυθμίσεις του νομοσχεδίου για την προστασία της εργασίας τόσο για τη βία και την παρενόχληση, όπου πρωτοπορούμε σε ευρωπαϊκό επίπεδο, όσο και για τη συμφιλίωση της επαγγελματικής και της οικογενειακής ζωής, όπου […]
Αρέσει σε %d bloggers: