Παναθηναϊκός: Οι συνεργάτες του Γιοβάνοβιτς και το πρόγραμμα προετοιμασίας

i-news24

Παναθηναϊκός: Οι συνεργάτες του Γιοβάνοβιτς και το πρόγραμμα προετοιμασίας

Προχωράει γρήγορα ο σχεδιασμός του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν, αφού εκτός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που θα είναι ο νέος προπονητής, έχουν έρθει στη δημοσιότητα και τα ονόματα των πιθανών συνεργατών του, ενώ έχει αποφασιστεί το μέρος που θα διεξαχθεί η προετοιμασία.

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν ώστε να αναλάβει επίσημα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, κάτι που θα γίνει την 1η Ιουνίου. Σε ό, τι έχει να κάνει με τους συνεργάτες του Σέρβου, οι πιθανοί είναι οι Χρήστος Κόντης, Πρέντραγκ Έρακ και Νίκος Κολομπούρδας, ενώ απομένει να γίνει γνωστό και το όνομα του γυμναστή.

Το πρώτο μάζεμα των «πράσινων» για τη νέα σεζόν αναμένεται να γίνει στις 28 Ιουνίου και το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί επί ελληνικού εδάφους, ενώ το βασικό στάδιο θα διεξαχθεί στην Ολλανδία το διάστημα 18-30 Ιουλίου, όταν και θα κλειστούν φιλικά παιχνίδια. 

To άρθρο Παναθηναϊκός: Οι συνεργάτες του Γιοβάνοβιτς και το πρόγραμμα προετοιμασίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Γιωργος Χρονοπουλος

Next Post

S&P:Η Ελλάδα μπορεί να απορροφήσει τις συνέπειες από μία ενδεχόμενη αύξηση των επιτοκίων παγκοσμίως

O αντίκτυπος στα δημόσια οικονομικά της Ελλάδος από μία αύξηση των επιτοκίων που δανείζεται θα είναι περιορισμένος, σύμφωνα με έκθεση του οίκου πιστοληπτικής αξιολόγησης S&P. Στην έκθεσή του, με τίτλο: «Ποιες χώρες είναι καλύτερα και χειρότερα τοποθετημένες να αντιμετωπίσουν μία αύξηση των επιτοκίων», ο οίκος διαπιστώνει ότι η Ελλάδα, όπως […]
Αρέσει σε %d bloggers: