Ο Παναθηναϊκός αφαιρεί τίτλο από την τροπαιοθήκη του – «Μένουμε πιστοί στις αξίες μας»

i-news24
Read Time:1 Minute, 11 Second

Ο Παναθηναϊκός αφαιρεί τίτλο από την τροπαιοθήκη του – «Μένουμε πιστοί στις αξίες μας»

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός πήρε μία ιστορική απόφαση καθώς αποφάσισε να αφαιρέσει έναν τίτλο από την τροπαιοθήκη του, λόγω της επανεκκίνησης της ομάδας Futsal από της χαμηλές κατηγορίες.

Τον τίτλο πρωταθλήματος παίδων του 2018 στο Futsal πήρε την απόφαση να αφαιρέσει από την τροπαιοθήκη του ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, όπως ανακοίνωσε σήμερα (25/5).

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει ότι στη συνέχεια της ανακοίνωσης του προ ημερών για το ποδόσφαιρο σάλας, αφαιρεί τον τίτλο των Παίδων του 2018. Σε μια ιστορική απόφαση προχωράει ο Σύλλογος καθώς πιστός στις αρχές και στις αξίες του, όπως αποφάσισε να ξεκινήσει το τμήμα Futsal από την αρχή και τις χαμηλές κατηγορίες , έτσι και στο θέμα του ενός τίτλου (νομιμότατου που δεν είχε τίποτα το μεμπτό) που προέκυψε από την προηγούμενη συνεργασία, παίρνει ξεκάθαρη θέση και δεν τον αποδέχεται στην πλουσιότερη τροπαιοθήκη της Ελλάδας!

Όλοι οι τίτλοι μας προέρχονται από συγκεκριμένους κανόνες της Παναθηναϊκής φιλοσοφίας που θεμελιώθηκαν στις 3 Φλεβάρη του 1908 και θα διατηρηθούν στην αιωνιότητα. Κατά συνέπεια ο Παναθηναϊκός έχει 1609 τίτλους μαζί με αυτόν του μπάσκετ γυναικών που δεν έχει γίνει η απονομή ακόμα και θα συνεχίζει να μετράει κούπες πρώτος και αξεπέραστος…», αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση. Θυμίζουμε ότι ο τίτλος αυτός αφορά για τη σεζόν που η ομάδα του futsal ήταν συγχωνευμένη με την «Αθήνα 90».

To άρθρο Ο Παναθηναϊκός αφαιρεί τίτλο από την τροπαιοθήκη του – «Μένουμε πιστοί στις αξίες μας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Γιωργος Χρονοπουλος

Next Post

9 ταινίες με θέμα το ταξίδι στον χρόνο που πρέπει να δεις

Πολλοί από εμάς κάποια στιγμή στην ζωής μας έχουμε ονειρευτεί να μπορούσαμε να ταξιδέψουμε στον χρόνο, επειδή αυτό ωστόσο είναι κάτι που δεν γίνεται, ευτυχώς υπάρχουν μερικές φανταστικές κινηματογραφικές ταινίες με θέμα τον ταξίδι στον χρόνο που μπορούμε να παρακολουθήσουμε. Αν λοιπόν είστε φαν των ταινιών που έχουν ως θέμα […]
Αρέσει σε %d bloggers: