Ο Ολυμπιακός στο ΑΣΕΑΔ για την Χατζηνικολάου

i-news24
Read Time:45 Second

Ο Ολυμπιακός στο ΑΣΕΑΔ για την Χατζηνικολάου

Στο ΑΣΕΑΔ προσέφυγε ο Ολυμπιακός, κάνοντας λόγο για αντικανονική συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου με τον Παναθηναϊκό στους τελικούς της Α1 Γυναικών.

Μετά τις τέσσερις συνολικά ενστάσεις που κατέθεσε -και ακόμα δεν έχουν εκδικαστεί- για αντικανονική συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου στους τελικούς της Α1 γυναικών με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ο Ολυμπιακός πήρε την απόφαση να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Πειραιά είχε καταθέσει ενστάσεις σε κάθε έναν από τους τέσσερις τελικούς (σ.σ. ο πρώτος από τους τρεις τελικούς επαναλήφθηκε).

Ο Ολυμπιακός υποστήριξε πως ισχύει η ποινή τετραετούς αποκλεισμού που είχε επιβληθεί στην Όλγα Χατζηνικολάου από WADA / CAS το 2018, «εις γνώση της ΕΟΚ και του Παναθηναϊκού», καθώς και πως η έκδοση του δελτίου της από την ΕΟΚ δεν είναι νόμιμη ως εκπρόθεσμη κατά παράβαση του Κανονισμού Μεταγραφών/εγγράφων της Ομοσπονδίας.

To άρθρο Ο Ολυμπιακός στο ΑΣΕΑΔ για την Χατζηνικολάου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Τακης Μαρινης

Next Post

Οδηγός ταξί εξαπατούσε και έκλεβε ηλικιωμένους επιβάτες – Πως δρούσε

Ακόμη 6 περιπτώσεις απάτης από 25χρονο οδηγό ταξί σε βάρος ηλικιωμένων πελατών εξιχνίασε το  Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος. Να σημειωθει πως σε βάρος του οδηγού ταξί, ο οποίος συνελήφθη τον περασμένο Μάρτιο, έχει σχηματιστεί δικογραφία για κλοπές, υπεξαίρεση και απάτες με υπολογιστή σε βάρος ηλικιωμένων επιβατών. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο […]
Αρέσει σε %d bloggers: