Ο Δ. Βίτσας στο Πρώτο για Λευκορωσία – Αεροσκάφος και προανακριτική

i-news24

Για αδυναμία της ηγεσίας της ΕΥΠ να ανταποκριθεί στο ρόλο της και να γνωρίζει πράγματά και καταστάσεις ώστε να κινητοποιηθεί αναλόγως, αν αληθεύει το γεγονός πως μέσα στο αεροπλάνο που προσγείωσε εξαναγκαστικά στην Λευκορωσία ο πρόεδρος της χώρας υπήρχαν πράκτορες, έκανε λόγο μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα στους 105,8 και στους 91,6 και την εκπομπή στο πρώτο αλλιώς με τη Μαρία Γεωργίου και τον Γιώργο Πίκουλα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Βίτσας.

Αναφερόμενος στην αντίδραση της ΕΕ απέναντι στην Λευκορωσία ο ίδιος είπε πως στη χώρα αυτή υπάρχει έντονο πρόβλημα δημοκρατίας, ενώ όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε αντίθεση με τις άμεσες κυρώσεις προς τον Λουκασένκο, στην υπόθεση της προστασίας των νοτίων συνόρων της έναντι της Τουρκίας, η ΕΕ λειτουργεί με εκ διαμέτρου αντίθετες ταχύτητες όσον αφορά τις κυρώσεις για τη στάση της.

Ο κ. Βίτσας χαρακτήρισε επί της ουσίας άνευ αντικειμένου την διαδικασία της προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση της χορήγησης των τηλεοπτικών αδειών από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως ο ίδιος υπουργός που αρνήθηκε με απόφασή του να χορηγήσει τηλεοπτική άδεια στον κ. Καλογρίτσα, κατηγορείται πως ενορχήστρωσε όλη αυτή τη διαδικασία ώστε ο επιχειρηματίας να γίνει καναλάρχης.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής αναφέρθηκε και στην πρόταση Τσίπρα να επανέλθουν το σύνολο των βουλευτών στα κοινοβουλευτικά έδρανα λέγοντας χαριτολογώντας πως σήμερα στη χώρα αυτό που δεν λειτουργεί με ουσιαστικό τρόπο είναι η Βουλή και η μουσική, και ζήτησε την επάνοδο του συνόλου των βουλευτών στα έδρανα με δεδομένο όπως υποστήριξε πως οι περισσότεροι βουλευτές λόγω ηλικίας είναι εμβολιασμένοι και κατηγόρησε την κυβέρνηση πως το κάνει αυτό για να περάσει πολύ δύσκολα νομοσχέδια όπως το εργασιακό, χωρίς την φυσική παρουσία βουλευτών.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr

Next Post

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έχασε κιλά και δείχνει την ανανεωμένη σιλουέτα της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχασε 11 κιλά, και συνεχίζει ακάθεκτη την προσπάθειά της να φτάσει στο επιθυμητό για εκείνη αποτέλεσμα. Η αγαπημένη παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία επιστρέφει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, πήγε στην παραλία και μας έδειξε μέσα από τα social media την ανανεωμένη σιλουέτα της! Λίγο αργότερα, η Κωνσταντίνα […]
Αρέσει σε %d bloggers: