Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Καθυστερεί η απονομή αλλά η ομάδα επέστρεψε εκεί που ανήκει»

i-news24

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Καθυστερεί η απονομή αλλά η ομάδα επέστρεψε εκεί που ανήκει»

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως η απονομή του τίτλου του πρωταθλήματος στην ομάδα μπάσκετ γυναικών θα καθυστερήσει λόγω των ενστάσεων του Ολυμπιακού για την συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου στους τελικούς.

«Προφιλή τακτική του αντιπάλου όταν χάνει εντός του αγωνιστικού χώρου» χαρακτήρισε ο Παναθηναϊκός τις ενστάσεις του Ολυμπιακού για τη συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου στους τελικούς της Α1 μπάσκετ γυναικών, ενημερώνοντας -μέσω ανακοίνωσης- πως η απονομή του τίτλου δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα (25/5) όπως αναμενόταν, αλλά το προσεχές χρονικό διάστημα.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. γνωστοποιεί ότι η απονομή του πρωταθλήματος δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα, αλλά το επόμενο χρονικό διάστημα λόγω ένστασης του Ολυμπιακού.

Θα καθυστερήσει λίγο η επίσημη άρση της κούπας του πρωταθλητή στο γήπεδο της Λεωφόρου καθώς η Ομοσπονδία ενημέρωσε τον Σύλλογο ότι θα πρέπει νομικά να τελεσιδικήσει η ένσταση για τη Χατζηνικολάου πρώτα και μετά να γίνει η απονομή. Η προσφιλής τακτική του αντιπάλου να κάνει ενστάσεις όταν χάνει εντός αγωνιστικού χώρου, μπορεί να καθυστερεί χρονικά την απονομή, ωστόσο ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που ανήκει και θα παραμείνει.

To άρθρο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Καθυστερεί η απονομή αλλά η ομάδα επέστρεψε εκεί που ανήκει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Γιωργος Χρονοπουλος

Next Post

Πρωτογενές έλλειμμα 6,201 δισ. ευρώ το α’ τετράμηνο του 2021

Πρωτογενές έλλειμμα ύψους 6,201 δισ ευρώ, παρουσίασε ο προϋπολογισμός το τετράμηνο Ιανουάριος – Απρίλιος 2021. Ο στόχος ήταν για πρωτογενές έλλειμμα 5,248 δισ. ευρώ. Το αντίστοιχο τετράμηνο του 2020, ο προϋπολογισμός είχε παρουσιάσει πρωτογενές έλλειμμα 1,516 δισ. ευρώ. Σύμφωνα με τα στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού που δόθηκαν στη δημοσιότητα […]
Αρέσει σε %d bloggers: