Εκνευρισμός στο House of Fame – “Παραιτήσου”

i-news24
Read Time:43 Second

Εκνευρισμός στο House of Fame – “Παραιτήσου”

Καυγάς προκλήθηκε στο House of Fame ανάμεσα στον Στέφανο Πιτσινιάγκα και στην καθηγήτριά του, Βασιλική για την ηττοπάθεια του πρώτου.

Ο νεαρός σπουδαστής δεν κατάφερε να αποδώσει, όπως θα έπρεπε, τα δύο κομμάτια που του ανατέθηκαν κι αρνούνταν πεισματικά ότι θα μπορέσει να τα καταφέρει.

Η καθηγήτριά του προσπάθησε να του εξηγήσει και να τον κατευθύνει αλλά ο ίδιος δεν ήταν ευχαριστημένος καθόλου με την ερμηνεία του αλλά ούτε ήθελε να προσπαθήσει για κάτι άλλο.

Κάποια στιγμή η καθηγήτριά του ξέσπασε με όσα έβλεπε: “Εγώ θα σου πρότεινα να βγεις στο live και να πεις δεν μπορώ να πω το τραγούδι. Παραιτήσου παιδί μου από τώρα. Γιατί δεν το κάνεις; Πήγαινε και μάζεψε την βαλίτσα σου, αφού ξέρεις ότι δεν μπορείς.”

Θα καταφέρει ο Στέφανος να χαρίσει την ερμηνεία που πρέπει;

To άρθρο Εκνευρισμός στο House of Fame – “Παραιτήσου” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

zappit

Next Post

Πανικός από πυροβολισμούς κοντά στο σημείο όπου σκοτώθηκε ο Τζορτζ Φλόιντ (video)

Ένας άνθρωπος τραυματίστηκε σήμερα από σφαίρες στη Μινεάπολη των ΗΠΑ, κοντά στο σημείο όπου ακριβώς πριν από έναν χρόνο σκοτώθηκε ο Αφροαμερικανός Τζορτζ Φλόιντ, την ώρα που δεκάδες άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί εκεί για να τιμήσουν τη μνήμη του. Πολλοί πυροβολισμοί ακούστηκαν λίγα λεπτά πριν από τις 10 το πρωί, με […]
Αρέσει σε %d bloggers: