Απίστευτο περιστατικό στην Ηρώδου Αττικού: Μεθυσμένος πρώην ΟΥΚας προσπάθησε να πάρει το όπλο εύζωνα

i-news24
Read Time:36 Second

Απίστευτο περιστατικό στην Ηρώδου Αττικού: Μεθυσμένος πρώην ΟΥΚας προσπάθησε να πάρει το όπλο εύζωνα

Το πρωτοφανές περιστατικό έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, στην Ηρώδου Αττικού, στον καλύτερα φυλασσόμενο δρόμο της Αθήνας όπου βρίσκονται το Προεδρικό Μέγαρο και το Μαξίμου. Πρωταγωνιστές ένας εύζωνας και ένας πρώην ΟΥΚας.

Όλα έγιναν όταν ο άνδρας, που αποδείχθηκε πως παλιότερα ήταν μέλος των Ειδικών Δυνάμεων, προσπάθησε να αρπάξει το όπλο του εύζωνα!

Ο στρατιώτης δεν άφησε, φυσικά το όπλο του, και ακολούθησε πάλη σώμα με σώμα.

Ο εύζωνας κατάφερε να ακινητοποιήσει τον πρώην ΟΥΚα, κάλεσε σε βοήθεια και αστυνομικοί που είχαν βάρδια στην περιοχή έσπευσαν και συνέλαβαν τον (μεθυσμένο όπως αποδείχθηκε) πρώην στρατιωτικό…

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

To άρθρο Απίστευτο περιστατικό στην Ηρώδου Αττικού: Μεθυσμένος πρώην ΟΥΚας προσπάθησε να πάρει το όπλο εύζωνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Μαιρη Καλουτσακη

Next Post

Σύνοδος Κορυφής: Μόλις… 3 φράσεις για τον νέο κύκλο βίας στην Λωρίδα της Γάζας

Μόλις 3 φράσεις βρήκαν τα κράτη μέλη της ΕΕ για να αναφερθούν στον 11ήμερο βομβαρδισμό των Παλαιστινίων από το Ισραήλ, στο κείμενο που έδωσαν στη δημοσιότητα μετά την πρώτη ημέρα της Συνόδου Κορυφής. Οι υπουργοί Εξωτερικών δεν είχαν καταφέρει να καταλήξουν σε ανακοίνωση στο συμβούλιό τους την περασμένη εβδομάδα, εξαιτίας […]
Αρέσει σε %d bloggers: